SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Klappbryggan 3, Åkersberga     TEL: 08-54066010

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

100:-

Stekt havskatt med provensalska grönsaker, vitvinssås och färskpotatis
Viltskavsgryta med bacon, skogssvamp och ris
Sydamerikansk grönsaksgryta med curry, kokosmjölk och couscous (veg)

À la carte
Förrätter
Skagen på smörstekt toast toppad med löjrom halv/hel – 130kr/180kr
Biffcarpaccio med parmesanolja-/flagad parmesan, ruccola, rotfruktsjulienne & friterad kapris – 130kr
Jordärtskockssoppa med syrad sidfläsk & örtkrutong – 110kr
Varmrätter
Fisk och skaldjursgryta med saffransaioli & vitlöksbröd – 175kr

ADRESS: Stråkvägen 2, ÖSTERSKÄR     TEL: 08-540 609 09

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

100:-

Gorgonzolafylld köttfärslimpa serveras med ris och picklade morötter
Lax och spenat lasagne med citronbechamel, serveras med sallad

Solbrännans à la carte meny
Förrätter
Toast Solbrännan med skaldjur, toppad med sikrom 135 kr/175 kr
Chèvre chaud med rostade valnötter och honung 95 kr
Råbiff med tillbehör 135 kr
Bakad camembert med persiljade och baguette 95 kr
En skål med pommes och dip 50 kr

ADRESS: Storängstorget 4, ÅKERSBERGA     TEL: 08-519 773 00

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

105:-

Kalvfärsbiff med potatisgratäng och grönpepparsky
Lammlägg med rostade rotfrukter, vitlökscrème och timjansky
Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde
Dubbelpanerad sej med tartarsås, citron och kokt potatis

FÖRRÄTTER
TOAST SKAGEN (L, G, S)
Handskalade räkor, laxrom, rödlök och citron på levain... Liten 129 / Stor 169
PELLE JANZON (L, G)
Älgcarpaccio på smörstekt kavring med äggula, rödlök och löjrom 165
HONUNGSGRATINERAD GETOST (L)
På syrade betor med rostade pinjenötter, ruccola och olivolja 110

ADRESS: Långhundravägen 36, Åkersberga     TEL: 08-54085190

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

110:-

Stekt broccoli med tryffelmajo, grönkål i senapsdressing, linser och bakad tomat
Rimmad torskfilé med brynt smör, kapris, bakade betor och färskpotatis
Pannbiff med stekt lök, sky och potatismos