SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Solna Torg 26 B, Solna     TEL: 0761677236

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

95:-

A la Carte

Kött
Biff Rydberg 179 kr
Entrecote 169 kr
med bearnaisesås, tomatsallad och pommes
Högrevsburgare 159 kr
på briochebröd med dressing, isbergssallad, tomat, rödlök, cheddarost, vitlöksmajonnäs och pommes
Schnitzel 139 kr

ADRESS: Rosenborgsgatan 4-6, Solna     TEL: 070-9774200

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

ADRESS: Telegrafgatan 6 B, Solna     TEL: 086550005

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

99:-

Se hela veckans meny

A LA CARTE
FÖRRÄTTER 90kr
KLASSISK SKAGENRÖRA
med citron, rostad kavring och sikrom.
KANTARELLSOPPA

ADRESS: Hagaesplanaden 50, Stockholm     TEL: 08300888

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

ADRESS: Pomonagatan 2, Solna     TEL: 086242525

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

95:-

LUNCH BUFFÉ
6 BLANDADE RÄTTER VARJE DAG
RÄTTER FRÅN KÖKET
PAD THAI
ANKA I RÖD CURRY
VEGETARISK CURRY
PLJESKAVICA MEd RÖSTIPOTATIS

Från Woken
KYCKLINGFILÉ MED CASHEWNÖTTER
Med wokade grönsaker, serveras med ris. 138kr
KYCKLINGFILÉ I CURRY GUL (SVAG) RÖD (MEDIUM) GRÖN (STARK)
Med kokosmjölk och blandade grönsaker 134kr
WOKAD KYCKLINGFILÉ MED NUDLAR
Samt blandade grönsaker, serveras med ris 134kr

ADRESS: Englundavägen 7, Solna     TEL: 08-54527309

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

HUVUDRÄTTER / MAINS
Dagens risotto (V) 235
Risotto of the season
Pockets frasiga torsk med hemgjord remoulad med picklat & grönt i säsong 215
Pockets crispy cod served with homemade tartar sauce and
potatoes and pickled vegetables in season
Ångad torsk med rivet ägg, pepparrot, räkor och brynt smör 315

FÖRRÄTTER / STARTERS
Lättrökt tartar på högrev av svensk oxe, saltrostade kastanjer, riven tryffelmärg, smetana, picklad pumpa, senap, pumpakärnsolja 185/265
Smoked tartar off prime rib from swedish beef, roasted chest nuts, bone marrow with truffle, pumpkin, mustard, pumpkin seed oil and smetana
Bakat ägg med karl-johanpuré, jordärtskocka, picklad lök, persiljepulver, kantarell samt vinägrett på gransirap 165/255
Baked egg with a porcini mushroom purée, Jerusalem artichokes, pickled onions, parsley powder, chantarells and a vinaigrette with pine oil
HUVUDR