SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Gustavslundsvägen 173, Bromma     TEL: 08-251520

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

95:-

Wienerschnitzel med paprikasås och stekt potatis
Oxjärpar med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Laxfilé med spenat i hummersås och kokt potatis
Pasta bussola med skinka räkor i en krämig sås

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; text-align: center; font: 14.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000}
Förrätter
Hembakad ört-& Vitlöksbröd 35 :-
Garlic bread
Carpaccio di Manzo 149:-
Lövtunn oxfilé, lagrad parmesanost, majonnäsdressing, ruccola, citron samt pistaschenötter
Wafer thin fillet of beef with aged parmesan cheese, mayonnaise, argula, lemon & pistachio nuts

ADRESS: Söderhallarna 309, Stockholm     TEL: 0709503105

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

Från 89:-

Veckans lunch (11-15)
Hjortfärsbiff
-serveras med kokt potatis, kokta grönsaker och pepparrotssås 89 kr
Saffransdoftande Fiskgryta
-serveras med kokt potatis; toppas med aioli 89 kr
Caesarsallad 99 kr
Svampsoppa med vitlöksbröd 99 kr

Förrätter
Vitlöksbröd 59:-
-Nybakat vitlöksbröd med aioli
Svampsoppa med vitlöksbröd 79:-
-Krämig svampfoumé soppa med smak av vittryffel och kantareller
Croque Monsieur 79:-
-Varm smörgås med skinka, ost, senap och tomat

ADRESS: Göran Elgfeldtsgatan 2, Täby     TEL: 08-7687570

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

105:-

Fransk högrevsgryta med rött vin, tomat, lök och paprika. med parmesandressing och ris alternativt bulgur
Pljeskavica med gräddfil, ajvar, rödlök och rösti
Stekt strömming med skirat smör och potatismos

FÖRRÄTTER
LÖJROM
Chips på bakpotatis, smetana, hackad rödlök, dill och citron 165
TOAST SKAGEN
Räkor, rödlök, pepparrot, citron, dill 145
MOULES MARINIÈRE
Vitvinskokta blåmusslor, grädde, vitlök, persilja 105

Klicka på en restaurang på kartan

för att se menyn här.