SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Transportgatan 37, Hisingsbacka     TEL: 031-575000

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

89:-

LUNCHBUFFÉ vardagar 11-15
Vi serverar varje dag en kött-, fisk-, kyckling- och vegetarisk rätt från det Indiska och Jemenitiska köket
Varje dag finns även 4 olika pizzor på vår buffé
Är så mycket ni vill för 89kr!

VARMRÄTT
Mandi kyckling 118:-
tandoorigrillad halv kyckling, mandi ris, manditomatsås
Mandi lamm 128:-
tandoorigrillat lammkött med ben, mandi ris, manditomatsås
Biryani i lergryta kyckling 118:-
indiskt ris, halv kyckling utan ben, lagrad i lergryta, biryanitomatsås

ADRESS: Exportgatan 37, Hisingsbacka     TEL: 0733-994510

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

85:-

Fläskfilé med kantarellsås, potatis och lingon

ADRESS: Brunnsbotorget 8, Göteborg     TEL: 031-232222

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

Från 70:-

mellan 10.30 - 14.00
Inkl 0,4 läsk
Kebabtallrik
(välj mellan nöt, fläsk eller kyckling eller mixa alla 3.)
Med strips, mos, ris eller pasta
85:-Hamburgertallrik 150g
Med strips eller mos

A la Carte
Ordinarie pizzor (I alla pizzor ingår tomatsås & ost)
1. Margherita (ost) 75:-
2. Vesuvio (skinka) 75:-
3. Funghi (champinjoner) 75:-
4. Calzone (inbakad)(skinka) 80:-
5. Hawaii (skinka, ananas) 80:-

ADRESS: Tuvetorget 13, Göteborg     TEL: 031-556055

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

85:-

A) Pannbiff med löksky lingon och potatismos
B) Fiskgratäng med hummersås
C) Pasta med marinerad fläskfilé i champinjonsås

Förrätter
CROQUE MONSIEUR ...........................................................69:-
TOAST SKAGEN....................................................................89:-
Sallader
1. CEASARSALLAD Sallad, tomat, gurka, krutonger, .................90:-
kycklingfilé, parmesanost, ceasardressing, bacon
2. CHEVRÉSALLAD Sallad, cocktailtomater, gurka,................90:-

Klicka på en restaurang på kartan

för att se menyn här.