SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Kanalvägen 7, Upplands Väsby     TEL: 08-59089590

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

99:-

Se hela veckans meny

Förrätter / starter
Vitlöksbröd / Garlic bread 45 kr
Tomat/Mozzarella 65 kr
Tomat och mossarella, serveras med ruccola, oliver, röd lök, soltorkade tomater, örtolja samt balsamico
Tomato/Mozzarella cheese
Served with rucolasalat, olives, red onion
sundried tomato, herboil and balsamicovinegar

ADRESS: Kanalvägen 3 A, Upplands Väsby     TEL: 0859400100

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

100:-

Kött - Stekt panerad fläskschnitzel fylld med emmentalerost och basilika serveras med pepparsås, sugar snaps och stekta minipotatisar.
Fisk - Fisk och skaldjursgryta toppad med strimlade grönsaker och aioli serveras med potatismos.
Pasta - Sedanini med viltskav, kantareller samt lingon och enbärgräddsås

ADRESS: Bollstanäsvägen 1, Sollentuna     TEL: 08-7547811

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

85:-

Dansk Sjömansbiff med stekt ägg
Stekt Strömming med skirat smör och lingon
Veg: Dansk Sjömansbiff
Kebabtallrik
Sallad: Mixsallad - Skinka, ost, räkor

ADRESS: Rotsundatorg 7, Sollentuna     TEL: 070-4479799

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

Från 95:-

Isterband & stuvad potatis
Smördegsinbakad kassler med vitlök & klyftpotatis
Vegetariska vegobullar, potatis & sås
*Idag bjuder vi på vitaminshot*

ADRESS: Kanalvägen 10 A, UPPLANDS VÄSBY     TEL: 010-559 58 55

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

Från 85:-

Stekt spättafilé med remouladsås och kokt/stekt potatis (Gluten) LF
Kalvfärsbiff med gorgonzolasås, stekt potatis och lingonsylt (Gluten, laktos)
Biff curry med färska grönsaker och basmatiris (Laktos) GF
Caesarsallad med kyckling eller handskalade räkor, krutonger, cocktailtomater, parmesan
GI tillbehör: Stekt aubergin och zucchini

Klicka på en restaurang på kartan

för att se menyn här.