SORTERA:

VISA SOM:

ADRESS: Första Långgatan 4, Göteborg     TEL: 031141180

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera

90:-

1 CHICKEN TIKKA BALTI 90
Grillad kycklingfilé med lök, paprika, tomat, nötter och koriander i baltisås
2 LAMB MADRAS 99
Lamm madras kryddor med lök, paprika, tomat och curry sås
3 BIFF KARAI 90
Biffgryta med paprika lök, tomat nötter i tre olika såser
4 MANGO CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 100

FÖRRÄTTER
Allergener: Vetemjöl och ägg
1 Papadams
25:-
Indiska lins chips med mango chutney
2 Chicken pakora *
70:-

ADRESS: Sveagatan 27, Göteborg     TEL: 031-7150742

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

95:-

1. Chicken pokhreli ( stark) Gluten och laktosfri
Kycklingfilé tillagad i en stark tamarind, bockhornsklöver, senap frön, kokos sås smaksatt med curryblad
2. Lasuni Pork tikka (medium) Glutenfri
Grillad fläskfilé marinerad i lime, vitlök, ingefära serverad med medium masalasås
3. Palak paneer (mild) glutenfri
Spenat med hemlagad färskost tillred med kummin, koriander, tomat och ingefära

Förrätter
1. Masala Papad
Krispigt linsbröd med kummin, täckt med tomat, koriander, rödlök och chili. Serveras med myntasås. Crunchy lentil bread with cumin, covered with tomato, coriander, red onion and chili served with mint sauce.
39
2. Tawa Jhinga
Räkor med tomat, senapsfrön, curryblad och spansk chili serveras med fyllig sesamsås. Prawns with tomato mustard seeds, curry leaf and Spanish chili, served with sesame sauce.
59

ADRESS: Skanstorget 7, Göteborg     TEL: 031-133218

Lägg till favoriter Tag bort från favoriter     Prenumerera Bokningsförf.

75:-

Het Chili Chicken
Wokad kyckling med lime, mynta och en hel del grön chili
Dalcha Gosht
Lamm med puré av röda linser, tamarind, kanel, kardemumma och kummin

Förrätter
1. Pappadom 27 kr
Finmalet krispigt ris- och linsbröd med myntasås.
Paper thin rice and lentil wafers with mintsauce.
2.Pakoras 45 kr
Friterade kikärtspanerade grönsaker med sötsyrlig tamarindchutney.
Deepfried vegetable fritters served with sweet and sour tamarind chutney.