Dagens lunch i Göteborg, Partille/Sävedalen

Onsdag, Vecka 48
Jennifier´s Lunch Se hela veckans meny
Jennifier´s Lunch kokt TORSK, äggsås, pepparrot, kokt potatis
Marockansk Lammfärsbullar, ris
Parmaskinka fylld med Kycklingfärs, Pesto, Tagliatelle
Wallenbergare, lingon, potatismos
79.00
Marcos Restaurang Se hela veckans meny
Marcos Restaurang A. Panerad schnitzel serveras med stekt potatis, ärtor, citron och skysås
B. Baconfylld köttfärslimpa serveras med hemlagat mos, gräddsås och lingon
C. Kokt spättafilé serveras med löjromssås och kokt potatis
D. Pasta flygande Jakob
E. Hamburgertallrik med pommes & tillbehör
85.00
Partille Golfkrog Se hela veckans meny
Partille Golfkrog Klicka på länken för att se dagens meny
89.00
Piccolo Pub Se hela veckans meny
Piccolo Pub A. Slottstek med rödvinssås, gelé och potatis
B. Stekt makrill med stuvad spenat och potatis
C. Lasagne al forno
78:-
Restaurang Briggen Se hela veckans meny
Restaurang Briggen Citrusmarinerad laxfilé med gräslök och senapstuvad potatis, och rostade grönsaker
Tandorimarinerad kycklingfilé serveras med grönsakris och raita
kyckling sallad med tillbehör
85:-
Thai House Partille Se hela veckans meny
Thai House Partille Thaibuffé vardagar 11:00-15:00, avhämtning á la carte fram till 20:00 alla dagar!
75.00
Två Kockar - Sävedalen Se hela veckans meny
Två Kockar - Sävedalen Parmesanbakat kycklingbröst med sherrysky och örtrostad potatis
Kalvlever "Anglaisé" (bacon, rödbetor och kapris i rödvinssky) med rostad potatis
Kräftströmming med dilltopp och potatispuré
Gräddstuvad pytt i panna med persiljehack och rödbetor
75:-
USA Today Se hela veckans meny
USA Today Jägarschnitzel med rödvinssås, champinjoner, lök, stekt purjolökspotatis
Klassisk fiskgratäng toppad med chilivända handskalade räkor , hummersås och sparris.
Stekt chorizo med rödbetshummus , mangoröra och blandade rotfrukter
Tagliatelle med köttfärsås, ruccola , créme fraiche och riven grana padano ost
89.00