BETA


Dagens lunch i Göteborg, Partille/Sävedalen

Tisdag, Vecka 17
Jennifier´s Lunch Se hela veckans meny
Jennifier´s Lunch Siam fisk (lagom stark), ris
Wokad kycklingfilé, chilijordnötter, ris
Stekt fläsk, potatisbullar, lingon, rå löks
Wallenbergare, lingon, potatismos
79.00
Marcos Restaurang Se hela veckans meny
Marcos Restaurang A. Parmalindad kycklingbröstfilé serveras med ris samt tomat- & basilikasås
B. Stekt fläsk serveras med löksås, eller bruna bönor, och kokt potatis
C. Marcos fiskgratäng serveras med hemlagat mos och hummersås
D. Pasta med fläskfilé och wokade grönsaker i pepparsås
E. Hamburgertallrik med pommes & tillbehör
85.00
Partille Golfkrog Se hela veckans meny
Partille Golfkrog Oxbringa i pepparrot
Kräftfärserad spätta med dillsauce
89.00
Piccolo Pub Se hela veckans meny
Piccolo Pub A. Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B. Fiskgryta med skaldjurssås med ris eller potatis
C. Chili con carne med ris
80:-
Restaurang Briggen Se hela veckans meny
Restaurang Briggen Klicka på länken för att se dagens meny
85:-
Thai House Partille Se hela veckans meny
Thai House Partille Thaibuffé vardagar 11:00-15:00, avhämtning á la carte fram till 20:00 alla dagar!
75.00
Två Kockar - Sävedalen Se hela veckans meny
Två Kockar - Sävedalen Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis alt. raggmunk och rårörda
lingon
Strimlad biff med purjolök och bambuskott i soyasås samt basmatiris
Pocherad spättafilé med smörad persiljesky och kokt potatis
Pasta penne med kyckling, soltorkade tomater och spenat
75:-
USA Today Se hela veckans meny
USA Today Panerad schnitzel serverad med örtkryddad sås, kokt potatis och sockerärtor.
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos
Hemlagade köttbullar med mos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Pasta Pesto
med kycklingfilé, vitlök, pesto, svamp grädde samt soltorkade tomater
89.00