Dagens lunch i Göteborg, Partille/Sävedalen

Torsdag, Vecka 40
Jennifier´s Lunch Se hela veckans meny
Jennifier´s Lunch Hawaiian Laxfilè, ananas pureè, ris
Hemlagad Kåldolmar, gräddsås, lingon, kokt potatis
Ank Bröst, Äppelsinsås, råraka
Wallenbergare, lingon, potatismos
79.00
Marcos Restaurang Se hela veckans meny
Marcos Restaurang A. Stekt fläskfilé serveras med potatisgratäng, eller stekt potatis, och portvinssås
B. Ärtsoppa & Gulaschsoppa på buffé serveras med pannkakor, sylt samt grädde
C. Panerad fiskfilé serveras med koktpotatis, citron & dansk remouladsås
D. Pasta med nötfärs, grönsaker, Dijonsenap och grädde
E. Hamburgertallrik med pommes & tillbehör
85:-
Piccolo Pub Se hela veckans meny
Piccolo Pub Klicka på länken för att se dagens meny
78:-
Restaurang Briggen Se hela veckans meny
Restaurang Briggen Thaigryta på kyckling, grön curry, paprika serveras med jasminris
Ä?rtmarinerad laxfilé serveras med , bulgursallad och fetaostkräm
Laxsallad med keso, ägg och kapris
85:-
Thai House Partille Se hela veckans meny
Thai House Partille Klicka på länken för att se dagens meny
75.00
Två Kockar - Sävedalen Se hela veckans meny
Två Kockar - Sävedalen Ärtsoppa med köttkorv alt gulashsoppa, husets pannkakor med sylt och grädde
Wookat strimlat fläskkött i gryta med grönsaker och basmatiris
Pocherad torskfilé med kaviarsås och dillkokt potatis
Spaghetti med rökt skinka, purjolök och ärtor i ostvelouté
75:-
USA Today Se hela veckans meny
USA Today Ugnsbakad kycklingfilé gratinerad med mozzarella, soltorkade tomater och basilika, samt råstekt potatis,
Stekt panerad torskfilé med tatarsås, broccoli och kokt potatis
USA tallrik med hemlagat potatismos
(köttbullar, korv, bacon)
Pasta med kycklingfilé, chili, cayennepeppar, röd pesto& champinjoner
89.00