LOGGA IN SOM KRÖGARE

Hjälp

Navigera

Kvartersmenyn är uppbyggd kring kvarter. För att hitta din restaurang så väljer du antingen att söka via karta eller söka via sökord. Väljer du karta så navigerar du i kartan för att snabbt och enkelt se var restaurangerna ligger och vad de serverar. Letar du efter en specifik restaurang är vår sökmotor det enkla valet. Du skriver helt enkelt in vilken restaurang du letar efter för att hitta den.

Prenumerera på en meny

När du väl hittat restaurangen du letat efter så finns flera möjligheter att följa restaurangen. Du kan välja att favorisera restaurangen genom att lägga till den i favoriter. Där samlar du enkelt alla dina favoritrestauranger där du snabbt ser vad de serverar. Du kan även prenumerera via e-post på restaurangers menyer vilket innebär att vi varje helg skickar ett mail med nästkommande veckas meny som du själv väljer.

Bokningsförfrågan

Hittat en trevlig restaurang? Skicka en bokningsförfrågan och se om de har lediga bord!

När du skickar en bokningsförfrågan får krögaren ett mail eller ett sms med dina uppgifter. Krögaren återkommer sedan till dig med ett svar. Det är därför viktigt att Ni uppger korrekt epostadress och telefonnummer när Ni skickar Er bokningsförfrågan. Saknar restaurangen knappen “bokningsförfrågan” har restaurangen avtackat sig att ta emot dessa. Det går givetvis bra att ringa restaurangen.

Saknas någon restaurang?

Kvartersmenyn är en tjänst för restaurangerna att ansluta sig till. Saknas den restaurang som just du letade efter så tipsa oss gärna så blir de kontaktade av en av våra säljare.

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.