LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Stadsmissionens Restaurang Von Dufva

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 33, 2018

Måndag
Bräserad och bräckt fläsksida från lokala gårdar serveras med coleslaw, smörad buljong och rostad delikatesspotatis (L, LP)

Tisdag
Ångad och hållbart fiskad torskrygg med riven pepparrot blandat med handskalade räkor och dill, serveras med potatispuré och brynt smör (L)

Onsdag
Bakad färsrulle av närproducerad blandfärs med smak av vitlök och persilja, vi serverar den med potatispaj, marinerad gurka samt grönpepparsås (L, G, LP)

Torsdag
Panerad och stekt svensk kycklingfilé med dragonmajonnäs, stekt potatis och picklad lök (G)

Fredag
Bräserad och stekt högrev i bit, serveras med bearnaise, reducerad rödvinssky och pommes (L, LP)

Veckans tallrik 125: -
Wallenbergare av vildsvin från trakten serveras med stomp av gröna ärter, brynt smör samt rårörda lingon (L, G, LP)

Något till salladen 99: -
Örtbakad kyckling med mangomajonnäs

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé

Veggie 99: -
Panerad mozzarella med hel bakad blomkål, smörig majspuré samt marinerad krassesallad (L, G)

Endast salladsbuffé 89: -
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, salladsbuffé & kaffe.
Mat för avhämtning 89:-
Öppet: Mån-Fre
11.30-14.00
Fredagar även 17:00-22:00
Lör-Sön 12:00-17:00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.