LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang NorrTull

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 105:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Vegetarisk Quorn Jakob. Ekologiska bananer, chiligrädde, jordnötsströssel
Fisk. Sötpotatistoppad sejrygg. Krasse, citronolja, potatisstomp med yoghurt
Kött. Tagliatelle. Krämig tomatsås, chorizo, paprika, zucchini, bladspenat

Tisdag
Vegetarisk Pad thai. Nudlar, färska böngroddar, salladslök, cashewnötskräm, lime
Fisk Fänkålsrimmad kolja. Vitvinssås, bakade äpplen, gräslöksolja, gul morot
Kött. Kycklinggryta. Soltorkad tomatsås, zucchini, rostad medelhavspotatis

Onsdag
Vegetarisk Tagliatelle. Skogschampinjonsås, timjanbakade rotfrukter, hyvlad prästost
Fisk. Fiskgryta thaistyle. Röd curry, kokosgrädde, morot, pack soy
Kött. Högrevschili. Tomat, bakade morötter, paprika, rostad vitlökskräm, örtstekt potatis

Torsdag
Vegetarisk Sötpotatisbiffar. Pumpakärnor, färsk broccoli, sesamfrö, dragonmajonnäs
Fisk. Dillstekt kapkummel. Rom och rödlökskräm, picklade morötter, gröna ärter
Kött. Biff Lindström. Rostade rödbetor, schalottenlök, kaprissky, persiljerostad potatis

Fredag
Vegetarisk Helbakade Gotladsbetor. Sirapsstekt grönkål, syltade tranbär, smulad fetaost
Fisk. Havets Wallenbergare. Pepparrot, brynt smör, kaprisbär, potatispuré med gula morötter
Kött. Pepparrubbad svensk karré. Chili och vitlöksbearnaise, tomatsallad
Dessert: Tiramisu, kaffe, kanel, äpple

Dagens ”Svinn Winn” rätten där köket inte låter något gå till spillo
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 80:-
Affärslunch efter beställning.
Öppet: Mån-Fre 07.30-15.00
www.restaurangnorrtull.se
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.