LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang NorrTull

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 105:-

VECKA 38, 2018

Måndag
Vegetarisk Zucchinipiccata. Tomat och löksalsa, stekt kryddris, ruccolasallad
Fisk. Rimmad kolja. Rödbetsspread, kaprissmör, färsk dill, rödlök, ekologisk potatis
Kött. Helstekt kotlettrad. Champinjonsås, svartvinbärsgelé, ströbrödspotatis

Tisdag
Vegetarisk Grön moussaka. Aubergin, zucchini, tomatsås, färska örter, prästostkräm
Fisk. Sejfilé. Vitvinssås, dillolja, bakade gula morötter, purjolökfräs, potatis
Kött Kycklinggryta gul curry. Paprika, broccoli, kokosflakes, fullkornsris

Onsdag
Vegetarisk Sojafärslimpa med oliver. Rostad paprikasås, gurksallad, rostad potatis
Fisk. Solrosfröstekt kapkummel. Citronyoghurt, saltrostade Gotlandsbetor
Kött. Pasta pesto. Basilika, salami, chips på lufttorkad skinka, färska tomater, bladspenatsallad

Torsdag
Vegetarisk Helbakad blomkål. Hasselnötsströssel, brieost, stekta plommon, quinoa
Fisk. Laxpudding. Syrad fänkålssallad, skirat smör, färsk dill
Kött. Ost och baconkorv. Varm potatissallad, mojorojokräm, saltgurka

Fredag
Vegetarisk Tortellini. Västerbottenostpesto, frön, bakad pumpa, vattenkrasse
Fisk. Vinpocherad torsk. Citronsmörsås, laxrom, ärtskottsallad, rotselleri, svenska äpplen
Kött. Wallenbergare. Gröna ärter, skirat smör, lingon, potatispuré
Dessert: Vaniljpannacotta med rårörda björnbär

Dagens ”Svinn Winn” rätten där köket inte låter något gå till spillo 85kr
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 80:-
Affärslunch efter beställning.
Öppet: Mån-Fre 07.30-15.00
www.restaurangnorrtull.se
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.