LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

The Public Åkersberga

Lunchmeny

10:00 - 15:00

Pris 95:-

VECKA 50, 2017

Måndag
Stekt fläskkotlett med rökt chilibea blomkålslaw, råstekt potatis.
Nöttfärsbullar med stuvade makaroner
Kantarell och brysselkål gratinerad torskfilé

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunkar alt. löksås eller bruna bönor
Grillad majskyckling filé med soltorkad tomat och fetaoströra, klyftpotatis.
Laxfilégratinerad med räkstuvning och ost, dillsås och kokt potatis.

Onsdag
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis.
Pulled pork i bröd a la Reuben med sauerkraut Schweizer ost, Rusk dressing och pommes
Panerad fiskfilé med skarpsås

Torsdag
Wallenbergare med kalvsky potatismos, ärtor, lingonsylt
Smörbakad torskfilé med japansk grönkålssallad, vitvinssås
Tomat, senap, och ost gratinerad falukorv med potatismos
Ärtsoppa, pannkakor, sylt, grädde.


Fredag
Mozzarella och basilikafylld schnitzel, tomatsky, bearnaisesås, stekt  potatis.
Biffgryta med rotfrukter, gräddfil, potatis.
Fisk och saffransrisotto med aioli.
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, sallad, dryck & kaffe/te.
Lunchkort 10 st luncher st 855:-
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Tor
10.00-23.00
Fre 10.00-01.00 Lör 11.00-01.00
Sön 12.00-22.00
Välkomna!

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.