LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Fiskmagasinet

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 100:-

VECKA 03, 2018

Måndag
Panerad koljafilé serveras med citruscrème, apelsinkokta morötter och kokt potatis

Tisdag
Stekt örtpanerad sejfilé, serveras med hollandaisesås, grön sparris och kokt potatis

Onsdag
Panerad spätta med sautérade rödbetor, kapris, kokt potatis och skirat smör

Torsdag
Stekt kummelfilé med vitvinssås, ångad broccoli, kokt potatis, riven pepparrot och persilja

Fredag
Sotad lax serveras med mangoaioli, grillad paprika och kokt potatis

Veckans:
Kycklingfilé med dragonsås, serveras med glaserad rödlök och ugnsrostad potatis 100kr
Stekt polenta med aromatisk caponata (siciliansk grönsaksröra)100kr
Fisk- och skaldjurssoppa med aioli 100kr
Grekisk sallad, fetaost, tomat, oliver, rödlök, vinägrett och tzatziki 120:-
Hamburgare med pommes 130:-
PRIS 100:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe/te & kaka.
Avhämtning 80:- 
Affärslunch 2 rätters 250:-
Öppet: Mån-Fre
11.30 - 14.00, 17:00 - sent
Lör 12.00 - sent Sön Stängt
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.