LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Fiskmagasinet

A la carte
FÖRRÄTTER
Vitlöksbröd
Grillat vitlöksbröd med tzatziki.
69 kr

Sotad Oxfilé
Balsamicopicklad rödbeta, parmesanost, kaprisbär och rödbetschips.
135 kr

Tonfisktartar
Friterat sushiris sriracha-mayo och koriander.
135 kr

Toast Skagen
Toast Skagen med parmesanchips och löjrom.
135 kr

VARMRÄTT
Smörstekt torskrygg
Serveras med hummersås, räkor, kokt potatis och primörer.
275 kr

Regnbågsforell
Serveras med vitvinsås inlagd fänkål och potatispuré.
245 kr

Seabream
Rostade hasselnötter, brynt smör och tryffelpuré.
235 kr

Blåmusslor
Vinkokta musslor, grädde, schalottenlök och persilja serveras med aioli och pommes frites. ”Moules frites”.
195 kr

Fisk och Skaldjurssoppa
Lax, torsk, räkor, kräftstjärtar och aioli.
185 kr

Surf och Turf
Oxfilé, halv hummer serveras med hummersås, rödvinssky pommes frites och primörer.
325 kr

Oxfilé
Serveras med pepparsås, primörer och pommes frites.
295 kr

Entrecote
Serveras med rödvinssky, salsa verde, primörer och rostad potatis.
275 kr

För barnen 79 kr
Köttbullar med potatispuré och gräddsås.
Hamburgare med pommes frites.

DESSERTER
Chokladbrownie
Med apelsinglass marinerad apelsin och havrecrunch.
95 kr

Citronsorbet
Kiwi, passionscrème och sockerkakssponge.
95 kr

Chokladtryffel
55 kr

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.