LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Beach Cuisine

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 75:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Kött: Glennkorv, potatispuré, kall salsa och gurkmajonnäs.
Fisk: Ugnsbakad sej, svampsås, ragu på svamp, samt rotsaker.
Veg: Vegbollar, svampsås och rotsaker.

STÅENDE RÄTTER (serveras alla dagar under lunch):

Högrevsburgare (180g) med långlagrad ost, rosmarinaioli, sallad, tomat och briochebröd. Serveras med rotfruktschips. 99:-

Chevrésallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och bakad chevré. 99:-

Halloumisallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och grillad halloumi. 99:-

Tisdag
Kött: Krämig fläskfilégryta med korv, svamp och vitlök. Serveras med ris.
Fisk: Pocherad sej, räksås och rotsaker.
Veg: Vegbollar, svampsås och rotsaker.

STÅENDE RÄTTER (serveras alla dagar under lunch):

Högrevsburgare (180g) med långlagrad ost, rosmarinaioli, sallad, tomat och briochebröd. Serveras med rotfruktschips. 99:-

Chevrésallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och bakad chevré. 99:-

Halloumisallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och grillad halloumi. 99:-

Onsdag
Kött: Moussaka med gurksallad och örtmajo.
Fisk: Fisk- och skaldjursgryta med rotsaker och örtmajo.
Veg: Svampsoppa med ädelostterrin.

STÅENDE RÄTTER (serveras alla dagar under lunch):

Högrevsburgare (180g) med långlagrad ost, rosmarinaioli, sallad, tomat och briochebröd. Serveras med rotfruktschips. 99:-

Chevrésallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och bakad chevré. 99:-

Halloumisallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och grillad halloumi. 99:-

Torsdag
Kött: Kycklingballotine, svampsås och rotsakspuré.
Fisk: Spättarullad, romsås och rotsaker.
Veg: Svampsoppa med ädelostterrine.

STÅENDE RÄTTER (serveras alla dagar under lunch):

Högrevsburgare (180g) med långlagrad ost, rosmarinaioli, sallad, tomat och briochebröd. Serveras med rotfruktschips. 99:-

Chevrésallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och bakad chevré. 99:-

Halloumisallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och grillad halloumi. 99:-

Fredag
Kött: Späckad karré, rostad vitlökssky och rotsaksbakelse.
Fisk: Panerad spätta, kall ört- och romcreme, samt primörer.
Veg: Svampsoppa med ädelostterrine.

STÅENDE RÄTTER (serveras alla dagar under lunch):

Högrevsburgare (180g) med långlagrad ost, rosmarinaioli, sallad, tomat och briochebröd. Serveras med rotfruktschips. 99:-

Chevrésallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och bakad chevré. 99:-

Halloumisallad med bakade betor, balsamicovinägrett, sojabönor, rostade nötter och grillad halloumi. 99:-
PRIS: 75:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe
5 luncher 350kr
Öppet: Mån 11:00-20:00 Tis-Ons 11:00-21:00
Tor 11:00-22:00 Fre 11:00-23:00
Lör 13:00-23:00 Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.