LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Scandic Karlstad City

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 109:-

VECKA 03, 2019

Måndag
Gratinerad Falukorv. Serveras med potatismos och hemgjord gurkmajonnäs.
City´s Pannbiff. Serveras med kokt potatis, gräddsås och stekt lök samt syltade lingon och gurka.
Vegetarisk: Pasta med råstekt broccoli och parmesan. Serveras med olivolja, gourmet salt och nymalen svartpeppar.
Dagens soppa: Köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert: Köket bjuder på något sött till kaffet.

Tisdag
Stekt fläsk. Hemgjord raggmunk alternativt bruna bönor eller löksås. Serveras med kokt potatis och syltade lingon.
Kol Grillad Kycklingfilé. Serveras med gorgonzolasås med smak av chili samt stekt potatis alternativt Pommes frites.
Vegetarisk: Röda linsbiffar med klyftpotatis. Serveras med ruccola och sweet chilisås blandad med yoghurt.
Dagens soppa: Köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert: Köket bjuder på Belgiska mini-våfflor som kocken gräddar ute i restaurangen. Tillbehör: Lättvispad grädde, florsocker och sylt.

Onsdag
Smörstekt Spätta. Serveras med dillslungad potatis samt dill- och hummerkräm.
Spaghetti Carbonara. En klassisk italiensk pastarätt som ursprungligen består av ägg, ost, rökt och rimmat fläsk och svartpeppar.
Vegetarisk: Blomkålscurry. Serveras med ris och ny gräddat bröd.
Dagens soppa: Köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert: Köket bjuder på något sött till kaffet

Torsdag
Friterad Fiskfilé och Pommes. Serveras med tartarsås, grillad citron.
Hemlagat Rotmos. Serveras med fläskkorv, 5-sorters senap med smaker av cognac, whisky och pepparrot.
Vegetarisk: Falafel. Serveras med hummus och bröd samt yoghurtdressing med smak av mynta.
Dagens soppa: Köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert: American pancakes till dessert som kocken steker i restaurangen. Serveras med lättvispad grädde samt sylt.

Fredag
Kol grillad kalvrygg. Serveras med köksmästaren pepparsås, friterad potatis alternativt ugnsbakad gourmetpotatis samt saltbakade haricots verts.
Fiskgratäng. Blandning av havets läckerheter som blandas med säsongens rotfrukter.
Vegetarisk: Mini- burgare. Serveras som en Vego burgare med bröd. Toppas med tomat och blandade böngroddar. Tillbehör: Hemgjord coleslaw samt friterad potatis.
Dagens soppa: Köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert: Köket bjuder på hemgjord smulpaj med lättvispad vaniljsås
Lunchbuffé 11.30-13.30
Pris 109:-
Avhämtning 99:-
Med reservation för ev. ändringar
inkl. hembakat bröd, smör, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & dessertbuffé
Välkomna!

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.