LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Scandic Karlstad City

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 115:-

VECKA 13, 2019

Måndag
Gratinerad Falukorv - serveras med potatismos och hemgjord Gurka - majonnäs.
City´s Pannbiff - serveras med kokt potatis, gräddsås och stekt lök samt syltad lingon och gurka.
Dagens soppa - köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Vegetarisk - pasta med råstekt broccoli och parmesan. Serveras med olivolja, gourmet-salt och nymalen svartpeppar.
Dessert - VÅFFELDAGEN!!! Köket bjuder på Belgiska min-våfflor som kocken gräddar ute i restaurangen tillbehör: Lättvispad grädde, florsocker och sylt.

Tisdag
Stekt fläsk - hemgjord raggmunk alternativt Bruna bönor eller Löksås. Serveras med kokt potatis och syltade lingon.
Kol Grillad Kycklingfilé - serveras med gorgonzolasås med smak av chili samt stekt potatis alternativt Pommes frites.
Vegetarisk - röda linsbiffar med klyftpotatis som serveras med ruccola och sweet chilisås blandad med yoghurt.
Dagens soppa - köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert - Köket bjuder på Belgiska min-våfflor som kocken gräddar ute i restaurangen tillbehör: Lättvispad grädde, florsocker och sylt.

Onsdag
Smörstekt Spätta - serveras med dillslungad potatis samt dill och hummerkräm.
Spaghetti Carbonara - en klassisk italiensk pastarätt med en sås som består av ägg, ost, rökt och rimmat fläsk samt svartpeppar.
Vegetarisk – spicy vegetarisk blomkålscurry som serveras med ris och nygräddat bröd.
Dagens soppa - köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert - Köket bjuder på något sött till kaffet

Torsdag
Nattbakad Hel Fläskkarré - serveras med rostad vitlökssky, rostade grönsaker samt friterade pommes frites.
Fish and chips - serveras med tartarsås, grillad citron samt friterad potatis.
Dagens soppa - köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Vegetarisk – Falafel som serveras med hummus och bröd, samt yoghurtdressing med smak av mynta.
Dessert - American pancakes till dessert som kocken steker i restaurangen serveras med lättvispad grädde samt sylt.

Fredag
Kol- grillad fläskfilé - serveras med köksmästarens pepparsås, friterad potatis alternativt ugnsbakad gourmet potatis samt salt bakade haricots Verts.
Fiskgratäng - blandning av havets läckerheter som blandas med säsongens rotfrukter.
Vegetarisk - Mini-vegetariska burgare serveras med bröd, toppas med tomat och blandade böngroddar. Tillbehör: Hemgjord coleslaw samt friterad potatis.
Dagens soppa - köket skapar en ljuvlig soppa för dagen med goda tillbehör.
Dessert - Köket bjuder på hemgjord smulpaj med lättvispad vaniljsås.
Lunchbuffé 11.30-13.30
Pris 115:-
Avhämtning 105:-
Med reservation för ev. ändringar
inkl. hembakat bröd, smör, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & dessertbuffé
Välkomna!

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.