LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Tre indier

Indiskt

Lunchmeny

11:30 - 17:00

Pris 74:-

VECKA 33, 2017

Måndag
Murghi Khasa
Kyckling tillredd i kryddstark massala-sky.
Shahi Gosht
Lamm marinerat i vitlök, ingefära och mandel. Serveras med lök, mandel, rostad koriandersås.

Tisdag

Dhaniawala Murgh
Kycklinggryta med koriander och saffran.
Palak Gosht
Lamm med spenat, ingefära och grön chili.

Onsdag

Badam Murgh Korma
Kycklingbröst med pistage och tomatgräddsås.
Kebab Burgare
Lammfärsbiffar med klyftpotatis samt kall myntayoghurtsås. Medium stark.

Torsdag

Murgh Vindaloo
Stark kycklingrätt med en doft av färska curryblad, bräserad i vinäger, farinsocker, nejlikor och svartpeppar.
Keralansk Fisk
Fisk marinerad i citron, grön chili och den heliga basilikan med senap/mangosås.

Fredag

Murgh Malabar
Kycklingrätt med svartpeppar och cocossås.
Fläskfilé á la Goa
Fläskfilé med rödvin/masalasås.. 
 


Stående Alternativ
Subzi Thal - 69:-
Vegetarisk tallrik med linser, tillagad färskost och grönsaksrätt samt raita.
Kyckling Tandoori - 79:-
Grillad kyckling som marinerats i lime, yoghurt samt tandoori krydd-masala. Serveras med makhani-smör och tomatgräddsås.
Tikka Masala - 85:-
Grillat kycklingbröst, marinerat med citron och yoghurt bräserad i cocos, grädde och spiskummin.
Jhinga Hara Masala - 99:-
Senapskryddade räkor i het grön masala och cocossås
PRIS: 74:-
Inkl. sallad, vatten
Mat för avhämtning 70:-
Naanbröd: 5kr, Garlic Naan: 10kr, Raita: 10kr, Läsk: 15kr, Kaffebuffé: 5kr
Öppet: Mån-Fre 11:30-22:00 Lör 14:00-22:00
Sön 14:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.