LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

G Mat & Vin

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 118:-

VECKA 42, 2018

Serveras på buffé:


Måndag
Hav: Brasiliansk fisksoppa med chili och koriander
Gård: Soutzoukakia (Grekisk biff) med kummin och tomatsås

Tisdag
Hav: Prästostbakad sejfilé med purjolök och vitvinssås
Gård: Kyckling med champinjonsås

Onsdag
Hav: Fiskgratäng smaksatt med ädelost
Gård: Hemgjorda kåldolmar med gräddsås och lingon

Torsdag
Hav: torskfilé med hummersås
Gård: Fläskkarré med plommonsås

Fredag
Hav: Sesampanerad lax med pak-choi och Yuzumajonnäs
Gård: Långbakad högrev med rödvinssås

Serveras från köket:
Soppa: Krämig svampsoppa med tryffel och parmesanchips
Vegetariskt: Couscousfylld paprika med vegansk babaganousch
Enbart buffén: 95:-
Buffé + kött/fisk eller soppa 118:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, frukt
Öppet: Mån-Fre 11:30-23:00 Lör 17:00-23:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.