LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

G Mat & Vin

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 120:-

VECKA 21, 2019

Veckans tugg
Serveras från köket:
Soppa: Rostad majssoppa
Vegetarisk: Gratinerad paprika med linsragu

Serveras på buffé:
Måndag
Hav: Tomatbakad torsk med citronkräm
Gård: Kyckling med citron och timjan

Tisdag
Hav: Kolja med Sandefjordsås
Gård: Gulaschgryta med crème fraiche

Onsdag
Hav: Sesambakad sej med stekt pak choi
Gård: Zucchinilasagne med tomatsallad

Torsdag
Hav: Långa med vitvinssås samt fänkålscrudité
Gård: Biff stroganoff med ris



Fredag
Hav: Bohuslänsk fiskgryta
Gård: Barbequebrisket med pico de gallo

Våra lunchfavoriter
Vin

Husets 93:-
2015 Riesling, Tyskland 110:-
2015 Côtes du Rhône, Frankrike 99:-
Mousserande 83:-

Öl
Fatöl 40 cl 62:-
Fatöl 50 cl 74:- 
Spendrups Bistro lager 49:-/33cl 
Mariestad export 73:-/50cl

Cider
Briska Päroncider 60:-/33cl
Boulard, Cidre de Normandie76:-/33 cl
Alkoholfritt
Läsk/juice/loka/lättöl 33:-/33cl
Birra Moretti alkoholfria öl 39:-/33cl 
Svensk äppelmust 39:-/33cl

Sött efter maten
Pralin 35:-
Kula glass eller sorbet 35:-
Enbart buffén: 120:-
Buffé + kött/fisk eller soppa 120:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, frukt
Öppet: Mån-Fre 11:30-23:00 Lör 17:00-23:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.