LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

G Mat & Vin

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 118:-

VECKA 46, 2018

Serveras på buffé:


Måndag
Hav: Örtbakad kolja med citronkräm
Gård: Gulaschgryta, crème fraiche smaksatt med persilja

Tisdag
Hav: Vitvinskokt torsk med ägg och persiljesås
Gård: Isterband med dillstuvad potatis

Onsdag
Hav: Fänkålsbakad sej med skaldjurssås
Gård: Cassoulet (Klassisk fransk bön och köttgryta

Torsdag
Hav: Bleka a la Meunière
Gård: Dragonbakad kycklingfilé med saffranssås

Fredag
Hav:
Ugnsbakad laxfilé med dijonsås
Gård: Oxrullader med gräddsås och svartvinbärsgelé

Veckans tugg
Serveras från köket: 
Soppa: Krämig vitbönssoppa
Vegetarisk: Grönsaksfylld aubergine


Våra lunchfavoriter

Vin
Husets 93:-
2015 Riesling, Tyskland 110:-
2015 Côtes du Rhône, Frankrike 99:-
Mousserande 83:-

Öl
Fatöl 40 cl 62:-
Fatöl 50 cl 74:-
Spendrups Bistro lager 49:-/33cl

Mariestad export 73:-/50cl

Cider
Briska Päroncider 60:-/33cl
Boulard, Cidre de Normandie 76:-/33 cl

Alkoholfritt
Läsk/juice/loka/lättöl 33:-/33cl

Birra Moretti alkoholfria öl 39:-/33cl

Svensk äppelmust 39:-/33cl

Sött efter
Pralin 35:-
Kulglass eller sorbet 35:-
Enbart buffén: 95:-
Buffé + kött/fisk eller soppa 118:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, frukt
Öppet: Mån-Fre 11:30-23:00 Lör 17:00-23:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.