LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

G Mat & Vin

Svenskt

À la carte
FÖRRÄTTER
Löjrom 159:-
Serveras med Syrad grädde ,rödlök, gräslök och citron.
Toast Skagen 149:-
Toppas med picklad rödlök och örtsallad
Moules 119:-
Vitvinskokta blåmusslor serveras med vitlöksbröd
(Mussels boild in white wine sauce served with garlic bread)
Pilgrimsmussla 159:-
Halstrad Pilgrimsmussla, blomkålspuré och brynt smör.
Whiskygravad älgfilé 149:-
Älgfilé, säsongens primörer & whiskygelé

VARMRÄTTER
Rödingfilé 245:-
Serveras med vit morotspuré, crudite på fänkål-morot samt en skummad kräftsås
Knaperstekt Ankbröst 255:-
Rökt sidfläsk, pumpakräm, syrlig apelsinsås och friterad svartrot
Grillad Entrecote  235:-
Glacerad persiljerot, syltad smålök, ostronskivling och en portvinssås smaksatt med oxsvans
Vegetarisk 149:-
Fylld Portabello, toppad med mozzarella, balsamico vinägrett och blomkålspuré
Kvällens pasta 168:-
Vegetarisk 149:-
Fiskgryta 205:-
Husets Bouillabaisse gjord på tomat, fänkål, skaldjur, krutonger och saffransaioli

SÖTT & GOTT
Choklad dröm 95:-
Brownie serveras med rostad vit choklad glass och kanderade nötter
Himmelska Hallon 95:-
Fondant, hallonpannacotta, vit choklad, hallonmäräng och glass gjort på tonkaböna
Crème brule 95:-
serveras med körsbärs sorbet samt en mini macarrones smaksatt med körsbärstryffel
Veckans tryfflar 25:-
Glass/sorbet 25:-

ALLTID PÅ G
FIRST-Räkmacka 110:-/198:-
Serveras på surdegsbröd krispig sallad, ägg och citron emulsion
FIRST-Ceasar Kyckling 185:-
Bacon, dressing, körsbärstomater, rödlök, krutonger och parmesan
FIRST-Högrevsburgare 195:-
Brioch, dijondressing, bacon, engelsk cheddar, parmensanslungade pommes samt en tryffeldipp

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.