LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 80:-

VECKA 13, 2017

Måndag
Kålpudding (svensk färs) med gräddsås
Stekt Flundrafilé med dillmajonnäs

Tisdag
Bruna bönor med stekt, svenskt fläsk
Lasagne på lokal nötfärs
Stekt Makrillfilé med stuvad spenat

Onsdag
Schweizerpannbiff (svensk färs) med skysås
Levergryta på lokal nötlever med ris
Stekt Spättafilé med skarpsås

Torsdag
Helstekt, svensk fläskkotlett med bearnaisesås, stekt potatis
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

Fredag
Bräckt kassler med stuvad vitkål
Stekt strömming med potatismos

Lördag
Färsjärpar (svensk färs) med persiljegräddsås
Sprödbakad torskfilé med remouladsås

Söndag
Porterstek på lokalt nötkött med gelé
Stekt Kapkummelfilé med kall rödlökssås
PRIS: vardagar 80:-
Mat för avhämtning 70:-
Helger 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te,kaka
10 st. 700:-
Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.