LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Jaipur Indisk Restaurang

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 70:-

VECKA 46, 2017

Måndag
1. Chicken Doaba
Grillad kycklingfilé marinerad i färsk ingefära, currykryddad hot chili,svartpeppar, citron eller limejuice serveras med gräddsås (mild) eller starksås
2. Chicken Korma
Marinerad & grillad kycklingfilé tillagad i gräddsås & finmalda cashewnötter med ingefära, indisk färskost & milda kryddor
3. Lamb Roghan Josh
Lammgryta tillagad i sås av lök, färsk tomat, koriander & lagom starka kryddor
4. Veg: Aloo Gobhi & Daal Fry
Smörstekt blomkål & potatis med färsk ingefära, tomater & kryddor samt linsgryta

Tisdag
1. Tandoori Tikka
Grillad kycklingfilé marinerad i yoghurt, saffran & aromatiska kryddor
2. Chicken Punjabi
Kycklingfilé tillagad med färsk ingefära, vitlök, grön chili i sås av tomat med lagon starka kryddor
3. Keema Hyderabadi
Lammfärs lagad som i staden Hyderabadi. Lagas i sås av lök, tomat, yoghurt, grädde & mynta
4. Veg Khumb Masala & Chana Masala
Färska champinjoner lagade i mild sås av lök, curry & färsk ingefära. tillsammans med kikärtsgryta.

Onsdag
1. Chicken Tandoori
Grillad kyckling marinerad i tandoorikrydda, färsk ingefära, vitlök, saffran & yoghurt
2. Chicken Vindaloo
Kycklingfilé tillagad i starka kryddor, kokoskräm, färsk ingefära & garam Masala från södra indien
3. Chicken Haryali
Grillad kycklingfilé tillagad med smörstekt spenat, lite chili, lök & tomat
4. Lamm Anarkali
Grytbitar av lamm lagade i sås av lök, tomat, chili, koriander, nejlikor, brun kardemumma & muskot
5. Veg: Paneer Saag & Daal Makhani
Gryta av indisk färskost & smörstekt spenat med medelstark kyrddning samt smörstekt linsgryta

Torsdag
1. Chicken Balti
Kycklingfilé tillagad med grön chili, granatäpple, mango chutney & starka kryddor
2. Chicken Patiala
Grillad kycklingfilé marinerad & lagad i sås av lök, tomat, grädde, milda kryddor, kokoskräm, ananas & finmalda cashewnötter
3. Lamb Tandoori
Grillspett av lammfärs med färsk ingefära, vitlök, grön chili & kryddor
4. Lax Tikka
Grillad laxfilé marinerad i vitlök, ingefära & tandoorikrydda. Serveras med tandoorisås eller indisk hot salsa (chili, vinäger & mangochutney) 80 kr
5. Veg: Deewani Handi & Chana Masala
Gryta gjord på färska champinjoner, squash, morot & paprika lagade i sås av tomat, lök & koriander samt kikärtsgryta

Fredag
1. Chicken Lasoni
Grillad kyckling marinerad i vitlök, stark grön chili & kryddor serveras med tandoori sås
2. Butter Chicken
Grillad kycklingfilé marinerad i tandoorikryddning, tillagad i sås av lök, tomat, grön kardemumma, smör & milda kryddor
3. Lamm Masala
Lammkött lagad i en krämig currysås med mandel & cashewnötter
4. Veg
Kökets erbjudande

I lunchen ingår ris, naanbröd, vatten & salladsbuffé

Avhämtning 70:-
Servering i restaurangen med vatten 75:-
Lunch med dricka 85:-
Läsk, lättöl eller mineralvatten 10:-
Extra naanbröd 10:-
Mango Lassi (400ml) 25:-
Youghurtdryck med mangopulp
Punjabi Lassi (saltad & kryddad 400ml) 20:-
PRIS: 80:-
Inkl. ris, naanbröd, vatten och salladsbuffé
Mat för avhämtning 70:-
Öppet: Mån-Ons 11:00-18:00
Tor-Fre
11:00-21:00
Lör 16:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.