LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Ferrari Lunch & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Kålpudding med Gräddsås och Lingon
Helstekt Biffstek med Karamelliserad Lök och Sky
Torsk med Pepparrot och Hackad Ägg -Brynt smör/vitvinssås
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Tisdag
Raggmunk med fläsk alternativt fläsk med löksås
Bruna bönor med fläsk
Stekta Isterband med Kapris, Rödbetor och Persilja Stuvad Potatis
Parma Lindad Benfri Kycklinglår-sallad med Mozzarella-Cocktailtomater-Krämig Paprikasås
Friterad Spätta med Dansk Remouladsås
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Onsdag
Tacobuffé
Italiensk Osso Bucco(schnitzel)
Kyckling Tandoori med Citron Yoghurt
Dubbel Panerad Torsk med Gubbröra
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Torsdag
Ärtsoppa med fläskkorv och pannkakor, sylt och grädde
Pannbiff med Svampsås och Lingon
Tuppfilé med Brysselkål, Rödkål och Gräddsås
Tempura Friterad Torsk med Räkröra
IDAG BJUDER VI PÅ GRÖT-SAFTSÅS-KANELSOCKER OCH LUSSEKATT
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Fredag
Sista Grillbuffén för i år med ett stort salladsbord, röror och lite jul inspirerade smaker
(fläsk, korv, kyckling, nöt)
Pocherad Spätta med Musselsås och Citron Syrade Rotfrukter
Dessert Äpple Pizza med Kola Sås och Vaniljglass
PRIS fr: 90:-
Inkl. bröd, sallad, kaffe
Lunchhäfte 900 kr för 11:a måltider
Pensionärspris häfte 800 kr för 11:a måltider
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.