LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Ferrari Lunch & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 38, 2018

Måndag
Nötfärsbiff med Bacon och Champinjon Sky
Kyckling Sauté med Paprika och vitlök, citron
Ost och Pepparrot Överbakad Torsk filé med Pernodsås
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Tisdag
Raggmunk med fläsk alternativt fläsk med löksås
Bruna bönor med fläsk
Ungersk Köttfärslimpa med Pikant Krämig Tomatsås
Viltgryta med Rotfrukter och Kantareller-Samt Konjak Rörda Lingon
Ugnsbakad Långa med Stuvad Spetskål och Spenat
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser
Färska kryddor från våran kryddträdgård

Onsdag
Tacobuffé
Låg Tempad Karré med Syltad lök-Äppelsky
Bacon lindad Lunchkorv med Pickles Röra och Pepparrot
Lax Schnitzel med Curry Frästa Räkor-Purjolök
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Torsdag
Ärtsoppa med Fläskkorv och Pannkakor Sylt och Grädde
Viltfärsbiff med Kantarellsås och Rå Rörda Lingon
Red Curry Chicken Thai
Persilja Bakad Kolja med Blomkålspuré smaksatt med Brynt Smör
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Fredag
Helstekt Flankstek med Chimichurri och Rostad Vitlöks Sky
Halstrad Havskatt med Dillsky samt Citrus Sauterade Champinjoner
Dessert Choklad Crisp Tårta med Grädde
HemGjord Högrevs Burgare med whisky Glaze och-Picklad Lök Coleslaw-sallad och Pommes
PRIS fr: 90:-
Inkl. bröd, sallad, kaffe
Lunchhäfte 900 kr för 11:a måltider
Pensionärspris häfte 800 kr för 11:a måltider
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.