LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Ferrari Lunch & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris Från 85:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Schnitzel med Ansjovis Smör-Maderiasky
Kåldolmar med Gräddsås-Lingon
Vin pocherad Torsk med Jordärtskocka-Potatispuré & Vitvinsås
Grönkåls Chips

VECKANS PASTA
Glass med strössel och olika såser

Tisdag
Raggmunk med fläsk alternativt fläsk med löksås

Bruna bönor med stekt fläsk
Biff med Bambuskott med Söt soja
Älg Färsbiffar Kantarellsås-Rostad Blomkål-Konjaks Lingon
Citron-Tomat Över bakad Kummel med Pernodsås

VECKANS PASTA
Glass med strössel och olika såser

Onsdag
Tacobuffé med klassiska tillbehör

Falska Revben(karré)Gräddsås-Rödkål
Flygande Jacob(nötter. bacon. banan)
Fisk Gratäng med Havets Läckerheter

VECKANS PASTA
Glass med strössel och såser

Torsdag
Ärtsoppsbuffé med pannkakor, grädde och sylt

Fransk Mustig Gryta(bacon, champinjoner, bacon, rödvin)
Kryddig Färsbiff med Krämig Rostad Paprikasås
Friterad Spätta med Dansk Remouladsås

VECKANS PASTA
Glass med strössel och olika såser

Fredag
Låg Tempererad Högrev med Potatisbakelse och Rödvinssky
Smörstekt Fisk Frikassé med Krämig Havskräftstjärtsås

Dessert: Krämig Cheesecake med Frukt Gelé-Lätt Vispad Grädde

FREDAGS SPECIALEN..LANGOS MED RÄKOR .GRÄDDFIL. LÖK . ROM..RIVEN OST
PRIS fr: 85:-
Inkl. bröd, sallad, kaffe
Lunchhäfte 850 kr för 11:a måltider
Pensionärspris häfte 750 kr för 11:a måltider
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.