LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Ferrari Lunch & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Pannbiff med gräddsås och lingon
Ugnsbakad oxstek med vinter grönsaker och lingon samt gräddsås
Dill och Västerbotten överbakad torsk och kräftsås
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Tisdag
Raggmunk med fläsk alternativt fläsk med löksås
Bruna bönor med fläsk
Citrus marinerad kummelfilé med gräddkokt purjolök
Krydd bakad kyckling med mandel och fetaost pesto
Boeuf bourguignon med saltgurka
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser
Färska kryddor från våran kryddträdgård

Onsdag
Tacobuffé
Köttbullar med gräddsås och lingon
Renskavssauté med timjanrörda lingon
Halstrad långa med dill/bacon och rödvinssky
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Torsdag
Ärtsoppa med fläskkorv och pannkakor, sylt och grädde
Lågtempad kalvhögrev bacon och persiljasky och rödlöksmör
Baconlindad lunchkorv med gött mos och gurkmajonnäs
Lax schnitzel brynt kapris och rödbetor
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Fredag
Black and white(oxfilé och fläskfilé )tryffelsås bearnaisesås
Halstrad havskatt med räkor, pilgrims musslor, champinjoner, tomat
Dessert kladdkaka med after eight och grädde
PRIS fr: 90:-
Inkl. bröd, sallad, kaffe
Lunchhäfte 900 kr för 11:a måltider
Pensionärspris häfte 800 kr för 11:a måltider
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.