LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Ferrari Lunch & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 03, 2019

Måndag
Schnitzel med Kapris och Persilja sky
Flygande Jacob(banan, curry, bacon, nötter)
Fransk Fiskgratäng med Tomat, Dill och Vitt Vin
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Tisdag
Raggmunk med fläsk alternativt fläsk med löksås
Bruna bönor med fläsk
Kryddstekt Karré Med Kantarellsås och Press Gurka
Gräddstuvad Kalv Lever med Bacon, kapris.konjak
Ugnsbakad Torskfilé med Skaldjurs sautérade Champinjoner
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Onsdag
Tacobuffé
Pannbiff Bourguignon med Salt Gurka
Rotmos med Rimmad Oxbringa samt Senapssås
Korv Stroganoff
Saltim Bocca på Spätta Filé samt ärtpuré-Vitvinssås
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Torsdag
Ärtsoppa med fläskkorv och pannkakor, sylt och grädde
Red Curry Chicken Thai
Helstekt Fläskfilé med Gorgonzolasås
Stekt Torskfilé Pepparrots Kräm
Veckans pasta
Glass med strössel och olika såser

Fredag
Biffstek med Rödvins Bräserad Pärllök, bacon-Vitlökssmör samt Rotfrukts Gratäng
Vin Pocherad Rödtunga filé med Smörad Kräftsårs samt Dill rostade Morötter
Dessert Snickers Kaka med Lätt Vispad Grädde
PRIS fr: 90:-
Inkl. bröd, sallad, kaffe
Lunchhäfte 900 kr för 11:a måltider
Pensionärspris häfte 800 kr för 11:a måltider
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.