LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Verkets Matsal

Svenskt

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 42, 2019

Måndag
Husman Korv Stroganoff á la Forsell med ris
När och Fjärran Helstekt fläskkarré med gräddsås och äppelmos
Fisk Stekt panerad torsk med rom och rödlöksröra L
Vegetariskt Pankopanerad aubergine med ajvar och gräddfil
Wok Green Curry Chicken G L
Sallad Lufttorkad skinka och mozzarella G

Tisdag
Husman Raggmunk med stekt fläsk / Stekt fläsk och Stuvad vitkål
När och Fjärran Älgfärsbiff med senapsgräddsås och lingon
Fisk Fiskgratäng med räkor, crabfish och hummersås G
Vegetariskt Fried Rice med quorn och stekt strimlat ägg G L
Wok Sweet Chili Chicken G L
Sallad Kyckling och baconsallad

Onsdag
Husman Grillat kycklinglår med gräddsås och gelé
När och Fjärran Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Fisk Kokt torsk med ägg och persiljesås
Vegetariskt Broccoli och ädelostpaj G
Wok Panang Pork G L
Sallad Grekisk sallad

Torsdag
Husman Ärtsoppa och Pannkakor med sylt, bär och grädde
När och Fjärran Kalvfärsbiff med dragongräddsås och klyftpotatis
Fisk Halstrad lax med dijonhollandaise G L
Vegetariskt Pastagratäng med paprika, sojabitar, lök och currysås L
Wok Massaman Chicken G L
Sallad Räksallad med kokt ägg

Fredag
Husman Kycklingschnitzel med kryddsmör och rödvinssås
När och Fjärran Spaghetti Bolognese L
Fisk Piccata på färsk sej med ris och tomatsalsa
Vegetariskt Bondomelett med fetaost G
Wok Red Curry Beef G L
Sallad Ost och skinksallad
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Te
900:- för tio luncher
Mat för avhämtning 94:-
Öppet: Mån-Fre 8:00-15:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.