LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Br. Olssons Elektriska

Svenskt

À la carte
TAGET UR ”PROPPSKÅPET”

16 AMPERE 145 kr
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja
Jordärtskocka, rökt smör, jordärtskockchips
Rödingtartar, citron, rom

20 AMPERE 185 kr
Oxtartar, sikrom, syradgrädde, silverlök
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja
Jordärtskocka, rökt smör, jordärtskockchips
Isterband, gulbeta, dillcreme

25 AMPERE 255 kr
Hummer, hälleflundra, havtorn, fänkål
Oxtartar, sikrom, syradgrädde, silverlök
Rödingtartar, citron, rom
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja
Isterband, gulbeta, dillcreme

Lite bättre 40kr/2cl
O.P. Andersson, Aalborg Dild Akvavit,
Linie Aquavit, O.P Andersson Klar





DELI
16 Ampere – 145 kr
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja |
Jordärtskocka, rökt smör, jordärtskockchips |
Rödingtartar, citron, rom

20 Ampere – 185 kr
Oxtartar, sikrom, syradgrädde, silverlök |
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja |
Jordärtskocka, rökt smör, jordärtskockchips |
Isterband, gulbeta, dillcreme

25 Ampere – 255 kr
Hummer, hälleflundra, havtorn, fänkål, krasse |
Oxtartar, sikrom, syrad grädde, silverlök |
Rödingtartar, citron, rom |
Fläsksida, miso, blomkål, tryffelolja |
Isterband, gulbeta, dillcreme

BOE “RÅBIFF ORIGINAL“ 155 kr
Dubbelmald hängmörad högrev med DUBBEL 245 kr
rödbeta, rödlök, friterad kapris,
tryffelcremé, dijonaise och kryddkrasse.
Lite bättre - Aalborg Akvavit 80kr/4cl

OST ”KÄLLAREN 145 kr
Utvalda ostar med marmelad och knäcke.

DELIBRICKA “MINDRE” 135 kr

Tunnskivad chark med oliver och kronärtskocka.

DELIBRICKA “STÖRRE” 165 kr
Tunnskivad chark och utvald ost serveras med
kronärtskocka, oliver samt knäcke.
Lite bättre - Langhe Nebbiolo 145kr/glas

SNACKS

Marinerade grekiska oliver 35kr
Grillad kronärtskocka 35kr
Pimento med färskost 35kr
Iberico Chips/Tryffelchips 35kr




VARMKÖK ”3 FAS”
POTATIS ”VÅRSKÖRD” 215 kr
Ost och potatisgnocchi med créme bakat ägg,
smörad kål, rökt mandel och syrad gräddvelouté.

SPARRIS ”AAA” 225 kr
Kokt vitsparris med rostade pinjenötter,
körvel samt krämig risotto med
mascarpone och parmesanost.

RÖDING “VÅR” 255 kr
Stekt rödingfilé med havtorn, spetskål,
ärtor, krasse, forellrom, bryntsmörsky och
färsk potatis.

BOUILLABAISSE ”BOE ” 295 kr
Hummer med pilgrimsmussla, rödräka,
kolja samt piggvar med tomat, fänkål,
paprika och bakad lök i mustig buljong.
Serveras med citrus och saffran aioli samt
brödkrutong.

ANKA “NIPPON STYLE” 265 kr
Stekt ankbröst med nashipäron,
shiitakesvamp, rostad romanesco och blomkål.
Bakad pärllök, kryddsky och brynt soyasmör samt
ingefära.

KALV “PRIMA VERA” 285 kr
Kalventrecôte med råstekt sparris,
murklor och vårlök.
Rostad kalvsky, vispat dragon och senapssmör.




DESSERT ”1 FAS
CRÈME BRÛLÉE 95 kr
1,2 dl grädde - 0,6 dl mjölk - 30 g socker
30 g äggula - 1/4 skrapad vaniljstång

CHOKLAD “MAJS” 95 kr
Chokladcremé med mascarponemousse,
corn flakes, saltkola och jordnötter.

YOUGURT “VIT CHOKLAD” 95 kr
Krämig yoghurt med vitchoklad, hallon,
rabarber, syrlig maräng och lakritsrotglass.

PRALINER “VÄRLDENS BÄSTA I SÄRKLASS” 29kr/st
8 olika smaker från Marie på
Naturpralinen i Sysslebäck, Värmland.

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.