LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Hamnpaviljongen

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 100:-

VECKA 47, 2018

Måndag
KLASSISK KALOPS PÅ HÖGREV.
- Serveras med kokt potatis och rödbetor.
SAFFRANSDOFTANDE FISK OCH SKALDJURSGRYTA.
- Serveras med kokt potatis, aioli.
ISTERBAND.
- Serveras med stuvad potatis och grovsenap.
DAGENS PASTA: Fläskfilépasta med champinjoner, soltorkade tomater och syltlök i en dijonsenaps ostsås.
DAGENS VEGETARISKA:Quornfärs lasagne med svamp, lök, squash färsk basilika samt ostsås.

Tisdag
BASILIKA, VITLÖK OCH RÖDVINSMARINERAD KYCKLINGFILÉ.
- Serveras med bland svamprisotto och kantarellsås.
STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS ELLER RAGGMUNK.
- Serveras med rårörda lingon.
SMÖR STEKT SEJFILÉ.
-serveras med spenat i en krämig citronsås toppad med räkor.
DAGENS PASTA: Fläskfilépasta med champinjoner, soltorkade tomater och syltlök i en dijonsenapssås.
DAGENS VEGETARISKA: Quornfärs lasagne med svamp, lök, squash färsk basilika samt ostsås.

Onsdag
SCHNITZEL
- Serveras med klyftpotatis och rödvinssås, toppad med kapris, ansjovis och citron.
ÅNGKOKT KUMMELFILÉ.
- Serveras med kokt potatis och rom och räksås.
DAGENS PASTA: Fläskfilépasta med champinjoner, soltorkade tomater och syltlök i en dijonsenapssås.
DAGENS VEGETARISKA: Quornfärs lasagne med svamp, lök, squash färsk basilika samt ostsås.

Torsdag
BIFFAR MED SOLTORKADE TOMATER OCH JALAPEÑOS.
- Serveras med stekt ris, majs, nachochips samt salsa.
SKALDJURSRISOTTO.
-Serveras med kräftstjärtar, räkor, musslor och aioli.
ÄRTSOPPA OCH HEMGJORDA PANNKAKOR.
- Serveras med vispad grädde och sylt.
DAGENS PASTA: Fläskfilépasta med champinjoner, soltorkade tomater och syltlök i en dijonsenapssås.
DAGENS VEGETARISKA:Quornfärs lasagne med svamp, lök, squash färsk basilika samt ostsås.

Fredag
LÅGTEMPERERAD RYGGBIFF
- Serveras med potatisgratäng och vitlökssmör.
SMÖRSTEKT GÖS.
- Serveras med kokt potatis, skirat smör samt riven pepparrot.
DAGENS PASTA: Fläskfilépasta med champinjoner, soltorkade tomater och syltlök i en dijonsenapssås.
DAGENS VEGETARISKA:Quornfärs lasagne med svamp, lök, squash färsk basilika samt ostsås.

Lördag
Välkommen in på à la carte från klockan 12.00.

Söndag
Välkommen in på à la carte från klockan 12.00.

Vi erbjuder affärsluncher vid bokning av 6 personer eller fler.
För mer information ring 01869 66 53.
PRIS: 100:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kaka
Öppet: Mån-Tis 11-15, Ons-Tor 11-01, Fre 11-03, Lör 12-03, Sön 12-01

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.