LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kanonen

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 17:00

Pris 90:-

VECKA 43, 2018

Måndag
A. Fläsknoisette med rödvinssås och råstekt potatis.
B. Baconfylld köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
C. Fisksoppabuffé med vitlöksbröd.
D. Pasta Gorgonzola med biff, champinjoner och paprika

Tisdag
A. Panerad kycklingfilé a la Kiev, sås Robert (senap spetsad brunsås) med stekt potatis
B. Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis.
C. Pocherad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.
D. Pasta med biff, grönpeppar, paprika, grädde

Onsdag
A. Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis, ärtor och citron.
B. Äkta ungersk gulaschsoppabuffé med bondbröd och gräddfil.
C. Gratinerad fiskfilé med hummersås och potatismos .
D. Pasta med kycklingfilé, chili, paprika, champinjoner

Torsdag
A. Fläskmedaljong med grönpepparsås, potatisgratäng eller stekt potatis
B. Ärtsoppabuffé med pannkakor, sylt och grädde.
C. Panerad fiskfilé med remouladesås och kokt potatis.
D. Spaghetti Carbonara

Fredag
A. Fläskfilé Charlemange med bearnaisesås, champinjonstuvning och pommes eller stekt potatis.
B. Lammfärsbiff med rödvinssås och potatismos.
C. Stekt fiskfilé med hollandaisesås och potatismos.
D. Husets pasta med kycklingfilé, curry, paprika
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-17:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.