LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kanonen

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 17:00

Pris 90:-

VECKA 46, 2018

Måndag
A. Schnitzel Holstein med champinjonstuvning, stekt ägg, rödvinssky, potatismos eller stekt potatis.
B. Gulaschgryta på fläskkött med potatismos .
C. Fisksoppabuffé med vitlöksbröd
D. Pasta med biff, tryffel, champinjoner, grädde.

Tisdag
A. Kycklingfilé Parma mozzarellafylld och parmesanpanerad med chilispetsad gräddsås och stekt potatis.
B. Stekt fläsk med löksås, kokt potatis eller raggmunk, lingon.
C. Kokt fiskfilé med äggsås och kokt potatis
D. Pasta Mexikana biff, chili, paprika och tomat

Onsdag
A. Panerad schnitzel med brunsås stekt potatis, ärtor, citron.
B. Äkta ungersk gulaschsoppabuffé med bondbröd, gräddfil.
C. Fiskfilé Walewska med potatismos .
D. Pasta Colosseum med kycklingfilé, cayennepeppar, champinjoner, röd pesto

Torsdag
A. Fläskmedaljong med kantarellsås, potatisgratäng eller stekt potatis.
B. Ärtsoppabuffé med pannkakor, sylt, grädde.
C. Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.
D. Spaghetti Carbonara

Fredag
A. Fläskfilé med bearnaisesås, pommes eller stekt potatis.
B. Fransk oxgryta med potatismos .
C. Piccata Milanese på fiskfilé med pikant tomatsås och potatismos .
D. Husets pasta med kycklingfilé, curry, paprika, grädde
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-17:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.