LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 89:-

VECKA 08, 2018

Veckans vegetariska 95:-
Vegetarisk linsgulasch serveras med aioli   

Veckans pasta 95:-
Pasta bolognese toppas med riven grand padano och rucola

Måndag
Kålpudding med kokt potatis, brunsås och lingonsylt
Kycklingpytt med currytopping

Tisdag
Panerad fiskrygg med potatismos och krämig gremolatadressing (citron & persilja)
Stuvade makaroner med stekt falukorv

Onsdag
Ungersk gulasch med aioli
Pasta Alfredo med skinka och färska champinjoner

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk/ Sötpotatissoppa/ pannkakor, sylt och grädde
Pannbiffar, kokt potatis, gräddsås, brynt lök och lingonsylt

Fredag
Schnitzel Cordon Bleu, stekt potatis, grönpepparsås, ärtor
Efterrätt: Citronfromage

Veckans rätter räknas som A la carte och görs därför efter beställning. Tid 10-15minuter.
33cl dryck ingår i veckans rätter.




Veckans rätter räknas som A la carte och görs därför efter beställning. Tid 10-15minuter.
33cl dryck ingår i veckans rätter.

Veckans vegetariska 95:-    
Kikärtsbiffar på salladsbädd serveras med fetaoströra   

Veckans pasta 95:    
Gräddslungad pasta med vitlök, rucola, toppas med parmaskinka

Veckans rätter räknas som A la carte och görs därför efter beställning. Tid 10-15minuter.

33cl dryck ingår i veckans rätter

Måndag till torsdag serverar vi varm frukosttallrik och mackor kl. 7.30 – 10.00
Fredagar serveras frukostbuffé 8.00-10.00
PRIS: 89:-
inkl. salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 65:-
Lunchkort 799:-
Öppet: Mån-Fre 07:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.