LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Frölundaborg

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 89:-

VECKA 43, 2019

Måndag
Stekt kycking med ratatouille och örtris K
Ugnsbakad fiskfilé med sparris, kokt potatis och citronsmörsås F L

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon alternativt kokt potatis, löksås och/eller bruna bönor FL L
Vitvinsångad fiskfilé med kall sås på fetaost och soltorkad tomat serveras med kokt potatis F L
Chicken fingers med ris och currydipp K G

Onsdag
Jägarbiff med kokt potatis, svampsås och lingon K L
Purjolöksbakad torsk med skirat persiljesmör och potatismos F L
Kycklinggryta teriaki med ris K L

Torsdag
Ärtsoppa med klassiska tillbehör FL G L
Kyckling Caprese (tomat, basilika, mozzarella) serveras med ris och tomatsås K L
Panerad spätta med räkröra och kokt potatis F G

Fredag
Schnitzel med stekt potatis, rödvinssky och gröna ärter FL G
Havets Wallenbergare med potatismos och västkuströra F L

Alla dagar:
Köttbullar i gräddsås serveras med potatismos, pressgurka och lingon K G L
Veckans pasta G L
Pasta med ört- och vitvinssås toppad med räkor F G L
Veckans sallad
Caesarsallad med kyckling eller räkor (innehåller bacon) G L
Veckans vegetariska
Prata med köket på plats så löser vi vegetarisk mat på plats
K: Betyder att rätten är kötträtt
F: Betyder att rätten är fiskrätt
V: Betyder att rätten är vegetarisk
G: Betyder att rätten innehåller Gluten
L: Betyder att rätten innehåller Laktos
FL: Betyder att rätten innehåller Fläsk
PRIS: 89:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, kaka
Mat för avhämtning 84:-
Öppet: Mån-Fre 8:00-15:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.