LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Frölundaborg

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 89:-

VECKA 21, 2019

Måndag
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor FL
Panerad spätta med remoulad och kokt potatis F G
Couscous med bönröra V G

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon alternativt ernativt kokt potatis, löksås och/eller bruna bönor FL L
Pocherad kummel med romsås och kokt potatis F L
Raggmunk med bruna bönor och lingon V

Onsdag
Kokt kalv i dillsås med rödbetor och kokt potatis K
Räkfylld spättafilé med hummersås och potatismos F L
Kikärtsgryta med potatismos V L

Torsdag
Ört- och vitlöksmarinerad fläskytterfilé med potatisgratäng och pepparsås FL L
Ugnsbakad lax med sparris, hollandaise och kokt potatis F
Gryta med soltorkade tomater och fetaost V G L

Fredag
Fläskfilé med råstekt potatis och rödvinssås FL
Mandelbakad torsk med skirat smör och dillslungad potatis F G L
Stekt ris med grönsaker och sweet chili V

Köttbullar i gräddsås serveras med potatismos, pressgurka och lingon 89:-
Veckans pasta 89:-
Pasta med broccoli- och ädelostsås V G L
Veckans sallad 89:-
Caesarsallad med kyckling eller räkor (innehåller bacon) G L
K: Betyder att rätten är kötträtt
F: Betyder att rätten är fiskrätt
V: Betyder att rätten är vegetarisk
G: Betyder att rätten innehåller Gluten
L: Betyder att rätten innehåller Laktos
FL: Betyder att rätten innehåller Fläsk
PRIS: 89:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, kaka
Mat för avhämtning 84:-
Öppet: Mån-Fre 8:00-15:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.