LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Horisont

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 110:-

VECKA 08, 2019

Måndag
Krispig fläsksida med ingefärspicklad kål, asiatiska nudlar, srirachamajonnäs och basmatiris.
Bloody marykyckling med syrad selleri, rostad chilioch paprikahummus samt tomatbulgur.
Kikärtspannkaka med syrad selleri, tomatsallad och srirachamajonnäs.
Soppa.
Dessert: Äppelkladdkaka med kardemummagrädde.

Tisdag
Chuck mock tender med syrad grön chili och ranchdressing, linsröra och polentapotatis.
Helstekt högrev med Pepparrotssås, rostade rotfrukter och potatisstomp med dill och gräslök.
Vegetarisk kålpudding med kålsky och lingon.
Soppa.
Dessert: Salt kolafudge med kokoskrisp.

Onsdag
Garlic and pepper på kyckling med krispiga grönsaker, jordnötter, lime, koriander och örtris.
Ångad fisk med hackat ägg, räkor och spenat med dillkräm och potatis.
Tortellini all’arrabiata med rostade frön och basilika.
Soppa.
Dessert: Bakad chokladtryffel med rostad sesam.

Torsdag
Kalvfärsjärpar med gräddsås, lingon och pressgurka samt potatispuré.
Tapenadebakad fisk med ruccola, fänkålspesto och tomatsås samt rostad potatis.
Grönärtsbiffar med fänkålspesto, tomatsås och matvetesallad.
Soppa.
Dessert: Fattiga riddare med hallon.

Fredag
Mixed grill på mejramskorv, kyckling och fläskkarré med rostade majskolvar, tomatsalsa, 
Blue cheese dip och rostad klyftpotatis.
Rödvinsbräserad nötköttsgryta med rostad vitlök och citron serverad med dragonkräm och basmatiris.
Vegetarisk massaman curry med kokosmjölk, tofu, citronyoghurt och basmatiris.
Soppa.
Dessert: Karamellpopcorn med chokladkräm. 
PRIS: 110:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, dessert
Lunchbuffé efter 13:00 110:-
Mat för avhämtning 100:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.