LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Horisont

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 110:-

VECKA 34, 2018

Måndag
Biff stroganoff med saltgurka och gräslökskräm samt basmatiris.
Kyckling med rostad paprikasås, hyvlad zucchini, fetaost och rucola samt rostad potatis.
Chili sin carne med gräslökskräm och basmatiris.
Soppa.
Dessert: Rabarberkaka med vaniljkräm.

Tisdag
Pepparstekt bogbladstek med glaserad lök, timjansky och rostad rotselleri och potatispuré.
Krämig pasta med bacon, champinjoner, bakad broccoli, lagrad italiensk hårdost, gröna blad och tomat.
Zucchinilåda med bakad broccoli och lagrad italiensk hårdost samt hummus och bulgur.
Soppa
Dessert: Hallon och saltlakritsfudge.

Onsdag
Red braised pork med krispiga grönsaker och ingefärscrème samt basmatiris.
Färskostöverbakad fisk med oliver, tomat och rucola samt pesto och krossad potatis med purjolök.
Pad thai med krispiga grönsaker, jordnötter och koriander samt ingefärscrème.
Soppa.
Dessert: Chokladsnittar.

Torsdag
Kalvfärsterrine med rostad ostronskivling och krämig svampsås med pressgurka och potatispuré.
Fisk och skaldjursgryta med saffran, rotfrukter, räkor, musslor och rouille samt krutonger.
Marockansk rotfruktsgryta med rouille och basmatiris.
Soppa
Dessert: Delicatoruta.

Fredag
Pulled beef med picklade rädisor och rökt sidfläsk samt rödbetsslaw och sourcream och onion dip.
Kycklingfajitas med tortillabröd, avocadokräm och tomatsalsa samt basmatiris.
Quinoabiffar med picklade rädisor och rödbetsslaw samt basmatiris.
Soppa.
Dessert: Äppelkräm med kolasås och crumble.
PRIS: 110:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, dessert
Lunchbuffé efter 13:00 110:-
Mat för avhämtning 100:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.