LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Horisont

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 110:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Krispig fläsksida med löksås och rostad vitkål samt örtslungad potatis.
Chorizo med parmesan och chili, citronsky och krämig risoni med fänkål och fetaost.
Pumparagù med rosmarin, fetaost, spenat och basmatiris med salladslök och rostad sesam.
Soppa.
Dessert: Kanelsnittar.

Tisdag
Sydamerikansk nötköttsgryta med chimichurri, gräddfil och sötpotatisstomp.
Ugnsbakad kyckling med bakad lök, sky, rostad tomatcrème och blomkålsbulgur.
Pad thai med lime och koriander, krispiga grönsaker och jordnötter.
Soppa.
Dessert: Stracciatellamousse med chokladkross.

Onsdag
BBQ ribs med syltad tomat, chilisås, röd coleslaw och vitlöksrostad potatis.
”Clam chowder” på sejfilé med rotfrukter, salladslök och bacon samt krossad potatis.
Linsgryta med rotfrukter och rödvin, dragoncrème och basmatiris.
Soppa.
Dessert: Crème catalana med chokladdoppad rice crisp.

Torsdag
Nattbakad kalv tri-tip med haricots verts, ruccola, parmesanchips och salviasky samt rostad potatis.
Garlic and pepper på kyckling med krispiga grönsaker, limeyoghurt samt basmatiris.
Krämig pasta med svamp, rostad zucchini, tomat och mangold.
Soppa.
Dessert: Mazarin med blåbärssås.

Fredag
Texas chili med majschips, het bönsalsa, avokadokräm och basmatiris.
Cheeseburgare med holidaydip, parmesan dressad romansallad, bacon samt rostad klyftpotatis.
Bönquesedilla med broccoli, tomatsalsa, avokadokräm och basmatiris. 
Soppa.
Dessert: Äppelkaka med vaniljkräm.
PRIS: 110:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, dessert
Lunchbuffé efter 13:00 110:-
Mat för avhämtning 100:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.