LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

2 Grabbar och kök

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 95:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Spättarullad med mozzarella samt basilikatomatsås, petit pois och saffransris.
Prinskorv med bondäggröra och stekt potatis.
Auberginerullad med mozzarella samt basilikatomatsås, petis pois och saffransris.

Tisdag
Västerbottensost gratinerad torskfilé med skaldjursås, dill och kokt potatis.
Rimmat fläskbog med rotmos, purjolök och 2 sorters senap.
Västindisk sötpotatisgryta med chili, kokosmjölk och koriander samt basmatiris.

Onsdag
Stekt strömmingsflundra med skirat smör, lingon, pressgurka och potatispuré.
Pannbiff med pancetta serveras med salvia- och tomatsky samt purjolökspotatis.
Italiensk frittata med mozzarella och tomatsallad.

Torsdag
Fransk fisk och skaldjursgryta med tryffelaioli och krutonger.
Porterstek med smörslungade grönsaker och kokt potatis.
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt och grädde.
Ungersk bönsoppa samt pannkakor, sylt och grädde.

Fredag
Örtstekt lax med krämig sparrisrisotto och ruccolasallad.
BBQ Ribs med coleslaw, cobettes och countryfries.
Het kidneybönbiff med coleslaw, cobettes och countryfries.
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 89:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.