LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

2 Grabbar och kök

Svenskt

À la carte
Förrätter
Toast Skagen toppad med löjrom. 125:-
Ugnsbakad Chèvre på pumpernickel med bacon, timjan, valnötter och honung. 115:-
Toast Lapponais (rökt renstek, pepparrotsgrädde, gräslök och lingon). 105:-
Cognacsgravad oxfilé med dijondressing och plocksallad. 125:-
Lax-carpaccio med kapris, paprika, rödlök, hyvlad parmesanost och ruccola. 95:-
Hummersoppa serveras med västerbottenostfylld smördegsstång. 135:-
Bruschetta med tomat, rödlök, basilika, olivolja, hyvlad parmesanost samt grillat surdegsbröd. 105:-
Mozzarella Caprese med basilikaolja och plocksallad samt grillad focaccia. 95:-


Kött
Örtgrillad ryggbiff med haricots verts, rödvinsås och potatisgratäng. 225:-
Majskycklingbröst med kantarellsås, sockerärtor, timjan och duchess-potatis. 195:-
Parmalindad fläskfilé med sparrissallad, balsamicosås, soltorkad tomatcrème och pommes rissole. 210:-
Grillad rödvin- och örtmarinerad lammrostbiff med rostad vitlökssås, glaserade rotsaker och potatiskaka. 225:-
Helstekt hjortytterfilé med Karl-johansvamp, bacon, rödvinssås och västerbottenkaka. 265:-
Oxfilé-tournedo med cognacspepparsås samt råstekt potatis och bakad tomat. 265:-


Fisk
Laxfärserad rödtungasrullad med juliennegrönsaker, vermouthsås samt räkor och örtslungad potatis. 265:-
Smörstekt torskrygg med västerbottenostpuré, stekta kantareller samt grönt ärtskum och rostad palsternacka. 245:-
Örtmarinerat fisk- och skaldjursspett med hummersky, aioli samt avorioris. 215:-
Cajunsotad lax med rostad sparris, kräfthollandaise och duchesspotatis. 195:-
Chili- och sesamgrillad tonfisk med asiatisk sötpotatissallad samt wasabicrème och sojasås. 225:-
Halstrad havsabborre med grillad citronmarinerad fänkål, gräddkokt bladspenat, små tomater och rostad potatis. 225:-

Vegetariskt
Rödbetsbiffar med chèvreröra och honungsrostade rotsaker. 135:-
Ostfylld tortellini med spenat, champinjoner och gorgonzolasås. 125:-
Paella med grillade grönsaker, tomatsky och örtcrème. 125:-
Fetaostgratinerad aubergine serveras med olivcrème och rostad potatis. 135:-
Puylinsgryta med tomat, kokosmjölk och curry serveras med cashewnötter och ris. 135:-


Dessert

Apfelstrudel med vaniljvisp. 80:-
Chokladmousse med bärkompott. 85:-
Vit chokladpannacotta med passionsfrukt. 85:-
Chokladfudgetårta med vaniljglass och färska bär. 105:-
Cheesecake med blåbär och vit choklad. 85:-
Brownie med halloncoulis och vispad grädde. 85:-
Crème brûlèe. 80:-

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.