LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 47, 2018

Måndag
Timjanbakad fläskkarré med calvados- & grönpepparsås,
hyvlade granny smith samt rostad potatis

Färskost överbakad sejfilé smaksatt med soltorkade tomater
serveras med basilikasås samt potatispuré

Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk med bruna bönor alt. Löksås & kokt potatis

Ångad Koljafilé med fänkålscrudité,
sandefjordsås smaksatt med gräslök samt potatispuré

Onsdag
Honungskaramelliserad Kycklingfilé
med rödbetssky, kavring- & chevreostcrumble samt rostad potatis

Mandelpanerad Torskfilé med kall romsås & picklade polkabetor
samt kokt potatis

Torsdag
Köttfärslimpa smaksatt med dijonsenap
serveras med dragonsky, champinjonkräm och rostade rotfrukter

Pocherad fiskfilé med hyvlad blekselleri, kräftmajo
& havskräftbuljong samt kokt potatis

Fredag
Stekt Flankstek med rostad blomkål, Gremolata, hyvlad rödlök
samt potatis- & sötpotatispuré

Thaiinspirerad fisk & skaldjursgryta
serveras med korianderkräm samt jasminris

Veckans 3:e alternativ:
D&C´s Tomatsoppa
med ristad chorizo, basilikakräm & riven grana padano samt vitlöksbröd

Veckans Vegetariska alternativ:
Zucciniplättar
med soja- & timjansemulsion, rostade hasselnötter samt ugnsbakad potatis & rödkål
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
890kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 99:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.