LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 39, 2018

Måndag
Helstekt Fläskkotlett med oxsvanssky, soltorkade tomater & bacon samt rostad potatis

Pocherad Koljafilé med tomatiserad vitvinssås, riven Grana Padano samt potatispuré

Tisdag
Stekt sidfläsk från svenska gårdar
med bruna bönor alt. Löksås & kokt potatis

Ångad Torskfilé med nötat smör, pepparrot & äggkräm
samt kokt potatis

Onsdag
Skogslimpa med picklad svamp, torkad blåbär-& hasselnötscrunch,
rosmarinsås samt kokt potatis

Basilikabakad Sejfilé med paprika- & vitlöksmarinerad kronärtskocka, olivströssel samt krämig risotto med Grana Padano

Torsdag
Stekt kycklingfilé med rostad lökmajo, hyvlade rödbetor & rödvinssås samt potatispuré smaksatt med västerbottenost

Vitvinsbrässerad fiskfilé med grönärtspuré, smörad citron- & kalvsky samt dillslungad potatis

Fredag
Kolgrillad Ryggbiff med friterat potatistrassel
& choronsås (Tomatiserad Bearnaise) samt rostade rotfrukter

Ugnsstekt Fiskfilé med picklad romanesco, jordärtskockskräm
& brynt smörskum samt kokt färskpotatis

Veckans 3:e alternativ:
Rökt Laxpasta
med dill, chili & citronsås samt blomkål & bladspenat

Veckans Vegetariska alternativ:
Ajvarbakad Spetskål
med rostad potatis, picklad rödlök, fetaostkräm,
samt rostad lök- & pumpacrunch
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
890kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 99:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.