LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Fläskkarrégryta med champinjoner & dijonsenap, dragonkräm,
ristat bacon samt kokt potatis

Pocherad Torskfilé med hackat ägg, räkor
samt gräslöksstuvad potatis

Tisdag
Stekt sidfläsk från svenska gårdar med raggmunk & lingon

Ugnsbakad Sejfilé med kräftsås,
krispig fänkåls crudité samt potatispuré

Onsdag
Stekt Kycklingfilé med rostad pumpapuré,
rostade pumpakärnor & skysås samt potatishalvor.

Ångad Koljafilé med råhyvlad gulbeta, rödvinssås
& potatis- & blomkålspuré syrad med grekisk yoghurt

Torsdag
Nötfärsbiff smaksatt med timjan,
karamelliserad kålrot & oxsky samt potatispuré

Pocherad Blekafilé med vitvinssås, nötfri tomatpesto
samt potatis- och morotspuré

Fredag
Rosmarinbakad lammstek med syltade havtorn
& rödvinssås samt potatis- & rotsakskaka

Grana Padano Gratinerad Sejfilé med basilikasky, seranoflarn
samt krämig tomatrisotto

Veckans 3:e Alternativ:
Krämig Jordärtskockssoppa
med bacon & äpple samt ost- & paprika bröd

Veckans Veganska Alternativ:
Vegansk Gulaschgryta med bönor & rotfrukter,
basmatiris samt soja creme fraiche
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
850kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 95:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.