LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 43, 2018

Måndag
Mozzarella bakad kycklingfilé med soltorkade tomater & oliver,
rödvinssås samt krämig basilikarisotto

Pocherad Torskfilé med hackat ägg & gräslök
samt vitvinsstuvad potatis

Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk med bruna bönor alt. Löksås & kokt potatis

Lätt rimmad kummelfilé med citronkräm, purjolöksaska & kycklingsky samt potatis & broccolipuré

Onsdag
Helstekt fläskkotlett med en svampemulsion smaksatt med tryffel,
krispig champinjon & rödvinssås samt rostad potatis

Kokosbräserad Sejfilé med lime- & chilikräm samt basmatiris

Torsdag
Klassisk Wallenbergare med gröna ärtor, lingonsmör
samt potatispuré

Ugnsbakad fiskfilé med morotspuré, rödvinssås med dill & fänkål samt västerbottenostkaka

Fredag
Ugnsbakad skinkstek med havtornssmör, rödvinssås
& hyvlad pumpa samt persiljestompad potatis

D&C´s fiskgratäng med stekta champinjoner, vitvinssås & gratinerad potatispuré

Veckans 3:e alternativ:
D&C´s Gulaschsoppa
Gjord på Högrev, potatis & tomat smaksatt med spiskummin
serveras med vitlöksbaguette

Veckans Vegetariska alternativ:
Ugnsbakad Aubergin
Gratinerad med soltorkad tomatpesto, krämig basilika sås
samt rostad potatis & hyvlad Grana Padano
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
890kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 99:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.