LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 39, 2017

Måndag
Stekt Kycklingfilé med bakad blomkål,
smörad kycklingsky med doft av äpple
samt potatispuré med fetaost

Ugnsbakad Sejfilé med julien morötter & kräftsås smaksatt med saffran samt kokt potatis

Tisdag
Stekt sidfläsk från svenska gårdar med raggmunk & lingon

Pocherad Koljafilé toppad med laxröra gjord på inkokt lax
serveras med chablissås & potatispuré

Onsdag
Lammfärsbiffar med soltorkade tomater & rosmarin
serveras med tzatziki, rödvinssås samt ugnsrostad potatis

Ugnsbakad fiskfilé med sötpotatiscrème, reducerad rödvin- & blåbärssås samt pommes Anna

Torsdag
Plommonspäckad fläskytterfilé
med krämig skysås, bakade morötter & äpple samt kokt potatis.

Pocherad fiskfilé med ansjovishollandaise, persiljerötter samt potatispuré

Fredag
Helstekt fläskfilé med tryffel bearnaise, rödvinssås
samt parmesan- & potatiskaka

Ugnsbakad fiskfilé med rödvinssås smaksatt med citron
samt champagnerisotto med handskalade räkor

Veckans 3:e rätt:
D&C´s Tomatsoppa
med ristad chorizo, basilikakräm & riven grana padano samt vitlöksbröd

Veckans Veg:
Vegansk Pytt i Panna med rotfrukter,
rödbetskräm samt saltgurka
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
850kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 95:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.