LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Flygande Jacob med chilisås, bacon, banan & jordnötter samt ris

Ångad Koljafilé serveras med halstrad rökt lax- & purjolök
samt chablisås & potatispuré

Tisdag
Pannbiff med rödkålspuré & rosmarinsky
samt rostad potatis med äpple

Ugnsbakad Kummelfilé med vitvinssås smaksatt dragon
samt grovkrossad potatis med skånsk senap

Onsdag
Sotad Fläskkarré med chili- & mangopuré, mörk fläsksky
samt stompad potatis & sötpotatis

Ugnsbakad Sejfilé med ett fräs på bacon, lök & grönkål
serveras med rödvinssås samt majs- & potatispuré

Torsdag
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
samt pepparkaka smaksatta pannkakor
med glögg -& lingonkompott samt grädde

Ångad Torskfilé med lättrimmad gurka, Räkmousse
& brynt smör samt dillkokt potatis

Fredag
Nattbakad Lammstek med pärllök, krondillsemulsion
& söt syrlig dillsky samt ångad potatis & morot

Havets Wallenbergare med kaviar- & gräslökssås,
ångad broccoli & rädisor samt potatispuré

Veckans 3:e alternativ:
D&C´s krämiga fisksoppa
med handskalade räkor samt vitlöksbaguette

Veckans Vegetariska alternativ:
Quesadilla
Fylld med rödkål, spenat & vegfärs
serveras med korianderris & rostad paprikakräm
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
890kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 99:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.