LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 17, 2018

Måndag
Plommonspäckad Fläskytterfilé med bakad morot,
äpplemos & gräddsås samt kokt potatis

Ugnsbakad Kummel med blomkålspuré smaksatt med rostad vitlök samt chablisås & potatispuré

Tisdag
Stekt sidfläsk från svenska gårdar med raggmunk & lingon

Ångad Blekafilé med vitvinssås, nötfri tomatpesto
samt potatis- och morotspuré

Onsdag
Kokt rimmad oxbringa med pepparrotskräm,
picklade senapsfrön samt rotmos

Pocherad Koljafilé med halstrad vårlök & citronkräm
samt kokt färskpotatis

Torsdag
Kycklingfilé med syltad jordärtskocka & gurka, sojamajo
samt rostad potatis

Ugnsbakad Torskfilé med hyvlat äpple, mangosky
samt krämig curryrisotto med skaldjur

Fredag
Oxjärpar med charlottenlökspure, picklad rödlök, oxsvanssky
samt potatispuré smaksatt med grana padano

Chiliglaserad fiskfilé med ljummen sesam- & sojamarinerad potatissallad med rödkål, chilimajo, hyvlat päron
samt friterad ingefära

Veckans 3:e Alternativ:
D&C´s Caesarsallad
Med sesam- & chilimarinerad kyckling, ristat bacon & caesardressing

Veckans Vegetariska Alternativ:
Spansk Omelett
Fylld med paprika, oliver & zucchini
serveras med fetaostkräm & tomatsallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
850kr för 10st luncher
Mat för avhämtning 95:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.