LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Dining & Cocktails

Svenskt

Catering
Klassisk
•Kall inkoktlax smaksatt med akvavit och dill till detta en romsås
•Rosa stekt rostbiff med rostad lök och picklade grönsaker
•Klassisk potatis sallad med purjolök och kapris
•Vegetarisk pastasallad med rostade grönsaker och pesto
•Chili glaserade små ljumna kycklingspett
•Ananas och Galiamelon fat
•Grönsallad med cocktailtomater och rödlök samt riven parmesan
•Hembakat örtbröd med vispat citronsmör
150kr/person

Italiensk 1
Parmaskinksrullar fyllda med färskost
Vitlöks salami
Pastasallad med kräftstjärtar och pesto
Små ljumna kycklingspett
Rostade och marinerade grönsaker (kronärtskocka, paprika, rödlök)
Tomat och mozzarellafat med basilika vinegrette
Mixade och vitlöksmarinerade oliver
Soltorkade tomater
Basilika crème
Nybakat foccatia bröd (oliver, soltorkade tomater, vitlök)
Grissini
Citronsmör
Melon
Roman sallad med parmesan rödlök och cocktailtomater
220kr/person

Italiensk 2
Ljummen pesto överbakad fläskfilé
Apelsin marinerad kycklingfilé fylld med färskost smaksatt med rosmarin
Potatisfrittata med basilika & rostade parmachips
Sallad Caprese med tomater, mozzarella, olivolja & färsk basilika
Vitlöksmarinerade oliver
Marinerade kronärtskockor
Parmesan cremé
Melon sallad med färsk mynta
Roman sallad med parmesan rödlök & cocktailtomater
Nybakat foccacia bröd (oliver, soltorkade tomater, vitlök)
Grissini
Tomat & basilika smör
220kr/person

Spansk
Saffransdoftande paella med skaldjur och kyckling
Serranoskinka
Spansk salami
Frittata med spansk peppar
Marinerade vitlökar och kronärtskockshjärtan
Mixade oliver
Plocksallad med cocktailtomater och rödlök
Mojo rojo - en kall sås på vitt bröd, oliver, paprika och vitlök
Solgul citrus aioli
Hembakat bröd med vispat smör
175kr/person

Västkust
Kall inkoktlax smaksatt med akvavit och dill till detta en pepparrotscréme
Cheesecake på röktlax med kavringsbotten och ishavsromstäcke
Citronrökt Makrillfilé
Tunnbrödsrulle med räk och kräftröra smaksatt med vitlök
Gubbröra gjord på senapssill med spisknäcke
Färskpotatissallad med grönsparris och rädisor
Enrisrökt skinka med galiamelon
Ljumna limemarinerade kycklingspett med en vitlöksyoghurt
Västerbotten paj
Grönsallad med cocktailtomater och rödlök
Nybakad baguette
Citronsmör
275kr/person

Cross-Kitchen
Ljummen rosastekt lammrostbiff gratinerad med tomatpesto
Teryakimarinerad Kycklingfilé
Nudelsallad smaksatt med lime & koriander
Lufttorkad skinka på rostat valnötsbröd & galiamelon
Frutti di mare med Räkor & Kräftor marinerade i citrus och chili
Caesarsallad med ristat bacon, parmesan & örtkryddade krutonger
Tomat & mozzarellapaj med spenat & oliver
Hembakat bröd
Ört philadelphia
235kr/person

Grillat
3 sorters grillat (Fläskfilé, Kyckling, Korv)
Heta tigerglaserade majskolvar
BBQ Sås
Somrig Färsk potatissallad med soltorkade tomater och dijonsenaps vinegrette
Vitlöksmarinerade oliver
Kryddig bönsallad med kidneybönor och kikärtor
Grönsallad med cocktailtomater och rödlök samt riven parmesan
Coleslaw sallad
Aioli
Hembakat bröd med vispat apelsin och peppar smör
150kr/person

Medelhavs
Breasolalindad kycklingfilé
Parmesan - & ajvarbakad laxfilé
Fetaostsallad med kalamata oliver, örter & vitlök
Lufttorkade skinkknyten fyllda med philadelphiaost smaksatt med basilika
Sallad på roman, rucola & spenat med rostade pinjenötter samt raspad parmesan med balsamico vinegrette
Krämig pastasallad med färska örter, kräftstjärtar & soltorkade tomater
Tomathalvor med chevreost, honung & rostad valnöt
Hembakat foccacia bröd
Vispatsmör med rostad paprika
220kr/person

Tapas
Här kan du välja bland flera olika alternativ för att sätta ihop en egen buffé. Vi rekomenderar 5-6 rätter för att få ihop en trevlig buffé

Fisk
•Gubbröra gjord med senapssill på kavring               36:-
•Friterade calamares med citrusaioli          39:-
•Heta scampi ”acapulco” rostad paprika, vitlök och piri piri            49:-
•Västerbotteostpaj med löjrom               46:-
•Sesambakade laxspett med het soyasås          38:-
•Pesto gratinerade greenshells (stora blåmusslor)       21:-
•Röktlaxrulle fylld med wasabicreme          39:-
•Lax och skaldjursterrin med hummercreme          39:-

Vegetariskt
•Filodegsknyten med chevreost och färskafikon          30:-
•Saltbakade småpotatis med mojo rojo            29:-
•Marinerade Kronärtskockshjärtan och rostad paprika        29:-
•Lumpi Lumpi (små vegetariska filodegsrullar) med paprikadipp          29:-
•Ört och vitlöksmarinerade oliver                   29:-
•Klassisk bruchetta       29:-
•Falafel med myntayoughurt        20:-
•Quesadillas med chilli, tomat, rödlök och primadonnaost        24:-

Bröd
•Foccaciabröd med oliver, soltorkadetomater och vitlök               15:-
•Hembakat ört bröd med citronsmör           11:-
•Ljus eller mörk baguette med citronsmör           11:-

Sallad
•Blandsallad med körsbärstomater och rödlök               15:-
•Tomat och löksallad med balsamreduktion      14:-
•Ceasar sallad med brödkrutonger        17:-
•Seranolindade fikon      39:-

Kött
•Små marinerade kycklingspett            39:-
•Kryddiga spanska köttbullar i tomatsås    32:-
•Potatisomelett med grillad chorizo      39:-
•Lammfärspett smaksatt med rosmarin och fetaost samt en cream med soltorkadetomater    38:-
•Heta kycklingvingar med lime yoghurt        23:- 
•Parmaskinks rullar fyllda med färskost & galiamelon                              42:-
•Skivad rostbiff med chillirostade grönsaker  39:-

Menyer
Förrätt:
•Skaldjurstårta med Räkor & Kräftstjärtar på en kavringsbotten som toppas med syltad rödlök & serveras med citrusslungad plocksallad
•Lax och skaldjurs terrin med en tomat och dillchutney samt hummer crème & citrussallad
•Saffrans doftande fisk och skaldjurs soppa med julienne grönsaker samt vitlöksrostade brödsticks
•Rödbetscapaccio med ängsyraaioli, parmesan, EVOO samt rostade pinjenötter
•Tunt skivad spickeskinka med ripplad körsbär- & rödlöksmarmelad samt Alerum prästost
•Rökt kalkonbröst serveras med en ajvar cheescake på kavringsbotten samt apelsin marinerad ruccolasallad

Varmrätt:
•Helstekt fläskfilé med en potatiskaka smaksatt med chevreost samt wokade grönsaker och portvinssky
•Lågtempererad Lammrostbiff med en potatiskaka som vi smaksatt med chevreost till detta serveras rosmarin rostade rotfrukter samt ett rödvin & balsamicoreduktion
•Pankopanerad Haloumibakelse med chilli och vitlöksrisotto serveras med ratatouille och syrad löksallad
•Muskovado halstrad sejrygg med en potatis och sparris kaka samt en hallon och rödvinscoulli
•Pocherad havsöringsfilé med fänkålssmörsås & pesto samt en tomatiserad polentapuré
•Rosastekt kalvytterfilé med västerbottenrisotto smaksatt med vit tryffel och skysås spetsad med cointreau samt ett apelsin- & chillifräs
•Lågtempererad ryggbiff med parmesan gratinerad potatispuré & seranoflarn samt en balsamreduction smaksatt med soltorkadetomater

Dessert:
•Ljummen Chokladbrownie med cointreau spetsad apelsinkompott & vispad vaniljgrädde
•Fläder- och krusbärspanacotta med muscovadomarinerade jordgubbar    
•Mjölkchoklad mousse med hemkokta körsbär som toppas med kanderade valnötter
•Cassonade knäckad creme brulé med smak av baileys serveras med haitivaniljkokta päronklyftor
•Tryffel på vitchoklad och apelsin serveras med chili och melonsalsa         
•Jordgubbs och rabbarber cheescake med rostad kokos samt limerippel    
För prisuppgifter be om offert.

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.