LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Tastory Lindhagensgatan

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 117:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Ilsket grön kycklinglårfilé med basilika, spenat samt sparrisrisotto och rostad paprikacrème
Färsk stekt kolja Grenoble med brynt smör, citron och dill samt nypotatis med havssalt
Smörbönsgryta med zucchini, aubergine och en citronyoghurt

Och Dessutom
Bulgursallad med rädisor och örter
Rosmarin och vitlöksmarinerade blandade bönor
Granny Smith/sellerisallad med valnötsströssel
Morotssallad med krasse
Gurka med picklad rödlök
Blandade gröna blad

Tisdag
Ungersk gulasch, tomat och paprika, ångat ris och citronyoghurt samt buljongkokta morötter
Apelsinrimmad ugnsstekt sej med kokt potatis, solgul saffranssås och rostade rödbetor
Kryddiga majsfritters med lime samt yoghurtaioli och färskriven kålrot med citron

Och Dessutom
Het pastasallad med paprika
Örtmarinerade blandade bönor
Buljongkokta morötter med persilja
Rostade rödbetor med pumpafrö
Färskriven kålrot med citron
Blandade gröna blad

Onsdag
Havets Wallenbergare med lax serveras med slungad dillpotatis samt skirat smör och citron
Rapsgriskarré Gagnam style med sesam, serveras med stekt ris och sojaaioli
Ugnsbakad och tempurafriterad rotselleri serveras med plommondressing

Och Dessutom
Black eye-bönor på indiskt vis
Marinerad risnudelsallad med mynta och salladskål
Varma gröna ärtor, salt smör
Polkabetor med nypontouch
Ugnsstekta palsternackor med sesamfrön
Blandade gröna blad

Torsdag
Klassisk pannbiff med brynt löksky och potatispuré, Lingon och pressgurka
Ärtsoppa och pannkakor, hemkokt sylt, dito kolasås, samt honungsrostade nötter
Sesamstekta smörbönsbiffar med mejram och soja/pepparrotsmajonnäs

Och Dessutom
Klassisk pressgurka med persilja
Matvete med örter
Vitkålssallad med lingon
Frästa haricots verts med vitlök
Kålrotssallad med persilja och citron
Blandade gröna blad

Fredag
Nattbakad brisket med rostad klyftpotatis samt bearnaise och cajunbönor
Lime och färskostgratinerad fisk  serveras med basmatiris och sötstark tomatsalsa
Vegogryta med sojafärs kokosgrädde och fetaost samt sirapsrostade betor

Och Dessutom
Pärlcouscous garam masala
Morötter med nakenhanhavre
Cajunbönor
Zucchinisallad med mynta
Sirapsbetor
Blandade gröna blad

Hela veckan
Välj att plocka själv från vår långa buffé av väl tillagade grönsaker och tillbehör
PRIS: 117:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad
Mat för avhämtning 95:-
Fazerkort,var 15:e lunch gratis.
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.