LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Hugo Finspång

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 85:-

VECKA 33, 2017

MÅNDAG
Kyckling Piccata (ostpanerad kycklingfilé) med tomatsås, ris och gröna ärtor
Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål serveras med potatisstomp

TISDAG
Husets raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Portergryta med svartvinbärsgelé och kokt potatis

ONSDAG
Baconlindad kycklingfilé med champinjonsås och klyftpotatis
Panerad fisk med kokt potatis och Dansk remouladsås

TORSDAG
Örtkryddad fläskfilé i ugn med rosépepparsås och stekt potatis
Ugnsbakad torsk med knaperstekt bacon och äpple serveras med kokt potatis

FREDAG
Rödvinsbräserad nötstek med potatisgratäng och rödvinssås
Örtpanerad kolja med citron serveras med kokt potatis och chilimajonnäs

ALLTID PÅ MENYN
Lasagne

Veckans vegetariska:
Hamburgare med vitlöksparmesandressing, sallad, tomat, rödlök samt pommes frites
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
Lunchhäfte 10 st 750:-
Mat för avhämtning 72:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-22:00 Fre 11:00-2:00
Lör 14:00-2:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.