LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Vesterby Golf Restaurang

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris

VECKA 21, 2018

Måndag
Pannbiff med gräddkokt kål, persiljeslungad potatis samt senapssky

Tisdag
pocherad torsk med chorizofräs, rostad morot samt rökt paprikasås

Onsdag
Helstekt fläskytterfilé med bearnaise, haricots verts samt råstekt potatis

Torsdag
Oxbringa med rotmos samt senapskräm

Fredag
Pulled pork med rostade rotfrukter, het tomatsalsa samt korianderyoghurt

Lördag
Parmesanstekt kycklingschnitzel, tomatsås, jambalayaris samt vitlökssmör

Söndag
Rödvinsbräserad högrev med picklade rotfrukter samt potatispuré

Vesterby special:

Matjessill på Vesterby´s vis med klassiska tillbehör
Pris: 110 kr

Morsdagspecial:

Förrätt:
Laxbakelse med citrussallad toppas med rökt sidfläsk
***
Öjebytoast på smörstekt danskt rågbröd toppas med sikrom

Varmrätt:
Smörstekt gösfilé från Glan serveras med gräddiga kantareller, glacerade gula- och röda morötter samt dillslungad Amadinepotatis
***
Ox- och fläskfilémedaljonger med trattkantarellsås och madeirasky, friterad brysselkål samt Pommes Bernard
Dessert:
Bakad chokladpastej med hallonsorbet samt nötcrunch och färska bär
***
Crème bruleé smaksatt med kanel och apelsin toppas med marinerade bär
Pris:
2-rätters 350 kr
3-rätters 415 kr
Öppet: Mån-Sön 09:00-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.