LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 34, 2017

Måndag
Gräddig fiskgryta med smak av saffran och vitt vin serveras med dillpotatis
Pannbiff med confiterad lök, skysås, lingon och rostad potatis
Krämig pasta med kikärtor, chili och purjo
Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Tisdag
Ostpanerad sejrygg med oliver, tomatconcassé och basilikaris
Grillad benfri kotlett med BBQ-sås, grilltomat och gratinerad potatispuck
Smörbönsbiff med sambaldressing samt basilikaris
Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Onsdag
Örtbakad hokifilé med citronhollandaise samt rotfruktspytt
Kalvfärslimpa med gräddsky, rårörda lingon och persiljestompad potatis
Mangoglaserad blomkål med rotsakspytt och limecreme
Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Torsdag
Stekt panerad torskfilé med skarpsås, citron och smörsvängd potatis
Ugnsbakad kycklingfilé med baconcrisp, dijonsås och rosmarinpotatis
Fyllda auberginerullader med paprikayoghurt samt ris
Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Fredag
Gratinerad fisk med citronsås, fänkålscrunch samt örtduchesse
Svartpepparstekt fläskfilé med estragongräddsås och klyftpotatis
Ricotta- och spenattortelloni med tomat- och zucchiniragu och riven ost
Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 84:-
Kontakta gärna oss för konferensen.
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.