LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 03, 2018

Måndag
HAV
Sejfilé under morot- och zucchinitäcke serveras med dillmajonnäs och potatis
GÅRD
Citrondoftande kalvfärsbiff serveras med ratatouille och råstekt potatis
ÄNG
Stekt ostpanerad zucchini med ratatouille samt råstekt potatis
SALLAD
Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Tisdag
HAV
Krämig pasta med spenat, toppad med rökt lax och pepparrot
GÅRD
Grillad fläskytterfilé med oreganosky, chilibearnaise och klyftpotatis
ÄNG
Pizza med lök, paprika, svamp och ost samt dressad ruccola
SALLAD
Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Onsdag
HAV
Stekt örtfylld strömming med skirat smör, citron och potatispuré
GÅRD
Lasagne al forno med tomatsalsa och Grana padano
ÄNG
Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och Grana padano
SALLAD
Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Torsdag
HAV
Champinjonfylld rödspätta med citron- och svartpepparsky samt dillpotatis
GÅRD
Texas chili med guacamole, nachos och rispilaff
ÄNG
Fylld paprika med rostad rödlök och rispilaff
SALLAD
Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Fredag
HAV
Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli, toppad med kräftstjärtar
GÅRD
Örtrubbad kycklingfilé med balsamicosky, tzatziki och ugnsbakad potatishalva
ÄNG
Stekt kryddig bönbiff med tzatziki och ugnsbakad potatishalva
SALLAD
Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 84:-
Kontakta gärna oss för konferensen.
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.