LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 43, 2017

Måndag
Ångad kolja med fänkålschutney, brynt smör och dillpotatis
Tomatöverbakad kycklingfilé med dragongräddsky samt råstekt potatis
Paprikastekt rättika med fänkålschutney och råstekt potatis
Sallad på kikärtor och bönor toppad med lufttorkad skinka och apelsindressing

Tisdag
Ostgratinerad hokifilé på råraka serveras med rödbetor och citronsky
Kryddiga färsbullar med vit basilikasås samt tagliatelle
Pasta a la Norma (lök, aubergine, vitlök, tomat, örter)
Sallad på kikärtor och bönor toppad med lufttorkad skinka och apelsindressing

Onsdag
Stekt dillpanerad strömming med skirat smör, citron samt potatispuré
Nattbakad högrev med rödvinssky, lökfrästa champinjoner och klyftpotatis
Kikärtsbollar med mangodipp och kryddigt ris
Sallad på kikärtor och bönor toppad med lufttorkad skinka och apelsindressing

Torsdag
Ugnstekt torskfilé med sidfläsk, vitvinsås samt kokt potatis
Baconfylld köttfärslimpa med lingongräddsås och oreganodoftande potatis
Bakad potatis med het bönsalsa och fetaostcrème
Sallad på kikärtor och bönor toppad med lufttorkad skinka och apelsindressing
EXTRA: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Laxfylld rödspätta med citronhollandaise, sparris och smörad potatis
Helgrillad marinerad fläskfilé med bourbonsky och potatisgratäng
Hollandaisegratinerad grönsaksfylld tortilla serverad med dressad ruccola
Sallad på kikärtor och bönor toppad med lufttorkad skinka och apelsindressing
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 84:-
Kontakta gärna oss för konferensen.
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.