LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 33, 2017

Måndag
Bakad hokifilé med kall sås på kräftor och salladslök samt örtpotatis
BBQ-rubbad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och rostad potatis
Zucchinifritters med syrlig tomatcrème och rostad potatis
Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Tisdag
Citronbakad sejfilé med skummig hummersås, rotsaksjulienne och smörsvängd potatis
Texas chili med guacamole, nachos och ris
Chili sin carne med guacamole, nachos och ris
Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Onsdag
Stekt dillpanerad strömming med mild senapssås och potatispuré
Rödvinsbräserad kycklinglårfilé med rosmarin och svamp samt potatisgratäng
Broccolibiff med marinerad kronärtskocka samt potatispuré
Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Torsdag
Lättrimmad torskfilé med syrad rödlök, dillgräddsky och stompad potatis
Lasagne al forno med tomatsalsa och lagrad ost
Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och lagrad ost
Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Fredag
Ugnsstekt dubblett på lax och rödspätta med vitvinssås och spenatpotatis
Fläskfilé, chorizo och bacon i gräddig rosépepparsås samt vildris
Falafel med kumminyoghurt och ljummen matvetepytt
Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Välkommen tillbaka, nu har vi öppnat igen!
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 84:-
Kontakta gärna oss för konferensen.
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.