LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 50, 2017

Måndag
HAV
Torskfilet provencal med lime crème fraiche och spenatsvängd potatis

GÅRD
Kryddrubbad benfri kotlett med tomat- och olivsalsa samt fusillipasta

ÄNG
Potatisbullar med pumpakärnor, rödlökschutney och gräddfil

SALLAD
Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis, toppad med dillmajonnäs

Tisdag
HAV
Västerbottengratinerad hokifilé med paprikagrädde och persiljepotatis

GÅRD
Grönpepparfylld färsbiff med soltorkad tomatsky samt potatisgratäng

ÄNG
Osttoppad aubergine och zucchini med potatisgratäng

SALLAD
Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis, toppad med dillmajonnäs

Onsdag
HAV
Stekt, panerad sejfilé med rödbetor, kapris och skirat smör samt potatispurée

GÅRD
Texas chili med majscrème, nachos och rispilaff

ÄNG
Vegetarisk chili med majscrème, nachos och ris

SALLAD
Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis, toppad med dillmajonnäs

Torsdag
HAV
Saffransdoftande fiskgryta med vitt vin och grädde samt potatis

GÅRD
Kycklinglasagne med vitlöksaioli och ruccola

ÄNG
Vegetarisk tortilla med bönor, chili och lime, serverad med ratatouille

SALLAD
Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis, toppad med dillmajonnäs

Fredag
HAV
Fiskfärsbiff med picklad rödlök, citronsås och örtpotatis

GÅRD
Fläskfilégryta med chorizo och salsiccia, serveras med stekt grönsaksris

ÄNG
Currykryddad smörbönsbiff med ananassalsa och grönsaksris

SALLAD
Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis, toppad med dillmajonnäs
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 84:-
Kontakta gärna oss för konferensen.
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.