LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Indiska Köket i Backaplan

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 75:-

VECKA 46, 2017

Måndag
1. Tandoori Chicken - Kyckling marinerad i yoghurt, och tandoori kryddor. Grillad i ugn.
2. Chicken Tikka Masala - Marinerad och grillad kycklingfilé tillagad med kokos, ägg och gräddsås.
3. Lamm Vindaloo - Marinerat lammkött tillagad med kokosmjölk, ingefära, vitlök, tomater, koriander, vindaloosås och grovmalen piripiri.
4. Paneer Jalfrezi (Veg.) - Hemlagad ost tillagad med mild gräddsås med vitlök, paprika, grön chili, champinjoner, tomat och koriander.
5. Aloo Channa (Veg.) - Bruna kikärtor med potatis, tomater, vitlök, ingefära, färsk koriander och methiblad.

Tisdag
1. Lassuni Kebab - Kycklingfilé marinerad i vitlök, grön chili, färsk koriander, olivolja, grillad i ugn.
2. Murgh Ajwani - Kycklingfilé tillagad med libbsticka, tomater, rödlök, koriander, grön chili och kryddsås.
3. Beef Kadai - Oxkött tillagad med paprika, grön chili, tomater, ingefära, vitlök, koriander och indiska kryddor.
4. Mix Sabji (Veg.) - Grönsaksgryta tillagad i curry och kryddsås.
5. Dal (Veg.) - Bruna linser tillagad med lök, vitlök, ingefära, koriander, methiblad och kockens blandning av kryddor.

Onsdag
1. Seekh Kebab - Lammfärs kryddad med ingefära, vitlök, grön chili, lök, koriander, rullad på grillspett.
2. Chicken Curry - Kycklingfilé tillagad med curryblad och blandade kryddor.
3. Lamm Madrasi - Lammkött tillagad med vitlök, ingefära, tomat, grön chili, koriander och madras-currysås.
4. Aloo Palak (Veg.) - Potatis tillagad i spenat och currysås.
5. Dal Farai (Veg.) - Linsgryta tillagad med vitlök, senapsfrön färsk koriander och mild kryddsås.
Dagens Lunch (jämna veckor)
11.00 15.00, mån-fre

Torsdag
1. Hara Tikka - Kycklingfilé marinerad i vitlök, koriander, grön chili, basilika, citron, lime, kryddor och grillad i ugn.
2. Murgh Kadahi - Kycklingfilé tillagad med vitlök, ingefära, lök, paprika, grön chili, garam masala och methiblad.
3. Beef Spicy - Oxkött tillagad med kryddstark gräddsås, nötter, russin, kokosmjölk, ägg och indiska kryddor.
4. Aloo Mirchi (Veg.) - Potatis, paprika, tomater, garam masala tillagad med sweet chilisås.
5. Kala Dal (Veg.) - Urid hela böner tillagad med lök, vitlök, färsk ingefära, senapsfrön, koriander och milda kryddor.

Fredag
1. Tandoori Fish – Laxfilé marinerad i vitlök, ingefära, mynta, lime, grillkryddor och grillad i ugn.
2. Murg Saag Wala - Kycklingfilé tillagad med spenat, ingefära, vitlök, grön chili och kryddor.
3. Lamm Kadahi - Lammkött tillagad med vitlök, grön chili, tomater, ingefära, koriander och kryddor.
4. Aloo Matar Paneer (Veg.) - Hemlagad ost tillagad med potatis, ärtor, tomater, vitlök, ingefära, koriander och kryddsås.
5. Chana Masala (Veg.) - Kikärtor tillagad med tomater, vitlök, ingefära, grön chili, koriander och kryddsås.
PRIS: 75:-
Inkl. naan bröd, sallad, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 70:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-21:00 Lör-Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.