LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Indiska Köket i Backaplan

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 85:-

VECKA 03, 2018

Måndag
1.Tandoori Chicken - Kycklingfilé marinerad i yoghurt, och tandoorikryddor. Grillad i ugn.
2. Chicken Korma - Kycklingfilé tillagad med gräddsås, nöter russin, och milda kryddor.
3. Beef Achari - Nötkött med röd chili, färsk ingefära, vitlök, limeblad, eldiga pickles och kokosmjölk.
4. Thakali Sabji (Veg.) - Potatis med två olika grönsaker med lök, methiblad och kockens blandning av kryddor.
5. Dal Makhani (Veg.) - Gula linser tillagade med tomater, koriander, vitlök och smör.

Tisdag
1. Chicken Tikka - Kycklingfilé marinerad i yoghurt, saffran och kryddor.
2. Chicken Vindaloo - Kycklingfilé tillagad med kokos, ingefära, vitlök, koriander, grovmalen piripiri och vindaloosås.
3. Lamm Korma - Lammkött tillagad med gräddsås, nötter, russin och milda kryddor.
4. Palak Paneer (Veg.) - Hemlagad ost tillagad med spenat och kryddsås.
5. Tarka Dal (Veg) - Black eye-bönor tillagad med vitlök, tomater, ingefära, koriander och kryddsås.

Onsdag
1. Tandoori Fish - Laxfilé marinerad i yoghurt med vitlök, ingefära, citron, special kryddor och grillad i ugn.
2. Butter Chicken - Grillad kycklingfilé tillagad med gräddsås, ost, cashewnötter och smör.
3. Beef Madrasi - Nötkött tillagat med madrasisås, vitlök, ingefära, och kryddor.
4. Khumb Bhaji (Veg.) - Champinjoner med potatisskivor, lök, ingefära, färska koriander och grön chili.
5. Chana Masala (Veg.) - Kikärtor tillagade med tomater, vitlök, ingefära, grön chili, koriander och kryddsås.

Torsdag
1. Chicken Piri Piri - Kycklingfilé marinerad i sambal paste, ingefära, vitlök, koriander och grillad i ugn.
2. Chicken Madrasi - Kycklingfilé tillagad med vitlök, ingefära och tomater, grön chili, koriander och madras currysås.
3. Lamm Roghan Josh - Lammkött tillagad med curry, tomater, nötter och saffran.
4. Narvatan Korma (Veg.) - Blandning av olika grönsaker i gräddsås, nötter, russin och garam masala.
5. Rajma Dal (Veg.) - Röda kidneybönor och potatis tillagad med tomater, vitlök, färsk koriander.

Fredag
1. Lamm Tikki - Grillade lammfärsbiffar med färsk koriander, vitlök och ingefära
2. Murg Hara Masala - Kycklingfilé med spenat, chilipickelsås med kokosmjölk och starka kryddor.
3. Beef Korma - Nötkött tillagad med gräddsås, mandel, cashewnötter och vallmofrön.
4. Aloo Gobi (Veg.) - Blomkål och potatis tillagad med tomat, vitlök, ingefära, grön chili och kryddor.
5. Mix Dal (Veg.) - Blandade linser tillagad med tomater, vitlök, ingefära, grön chili, koriander och kryddsås
PRIS: 85:-
Inkl. naan bröd, sallad, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-21:00 Lör-Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.