LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Bon Vivant

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 25, 2019

Måndag
FRÅN HAVET
Stekt laxfilé i bit med citron och chilicrème, potatispuré, ärtskott samt färsk citron.
DAGENS HUSMAN
Krämig nötfärslasagne med tomat och löksallad, rucolasallad samt Grana Padano.
VEGETARISKT
Persisk tomat och linsgryta med ris samt yoghurt.
CAESARS och RÄKSALLAD

Tisdag
FRÅN HAVET
Skaldjurstoast (räkor, krabba, ägg, olja, dill)
på smörstekt bröd med plocksallad, viken tomater, ramslöksolja samt färsk citron
DAGENS HUSMAN
Pasta Fläskfilé Africana (curry, grädde, lök, vitlök, chili, paprika)
Serveras med banan, chili och mangochutney samt kanderade pumpakärnor.
VEGETARISKT
Örtstek haloumi på smörstekt bröd med plocksallad, viken tomater, ramslöksolja, gurkyoghurt samt färsk citron
CAESARS och RÄKSALLAD

Onsdag
FRÅN HAVET
Halstrad kummelfilé med dillkokt färsk potatis, räk, chili och dillröra samt pumpa och potatispuré.
DAGENS HUSMAN
Pytt i panna med stekt ägg, senapscrème samt inkokta rödbetor.
VEGETARISKT
Spenat och kesolasagne serveras med syrad lök och tomatsallad, Grana Padano samt rucolasallad.
CAESARS och RÄKSALLAD

Torsdag
FRÅN HAVET
Pocherad koljafilé med kumminmixad vitvinssås serveras med dillkokt mandelpotatis samt citron och smörkokt sparris.
DAGENS HUSMAN
Lammkebab i bitabröd med het aivar, plocksallad, tomater, persiljeyoghurt samt pommes frites.
VEGETARISKT
Chili och koriander kryddad falafel i bitabröd med het aivar, plocksallad, tomater, persiljeyoghurt samt pommes frites.
CAESARS och RÄKSALLAD

Fredag
Midsommarafton
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
10st luncher för 850kr
Mat för avhämtning 85:-
Måndag – Torsdag 09.00 – 15.30
Fredag 09.00 – 22.00
Lördag 17.00 – 22.00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.