LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Indian Kitchen

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 16:00

Pris 75:-

VECKA 04, 2017

Måndag
Murgh Tikka *
Citron- och yoghurtmarinerad kyckling på spett.
Serveras med mild tandoorisås.
Chicken skewer marinated in lemon and yoghurt.
Served with a mild tandoorisauce.


Baingani Lamm **
Lammgryta med aubergine och tomat.
Smaksatt med fänkål, koriander och grön chili.
Lamb stew with eggplant and tomato.
Flavored with fennel, coriander and green chilli.



Tisdag
Murgh Saagwala **
Kycklingfilé med spenat, vitlök, kummin, chili
och bockhornsklöver.
Chicken fillet with spinach, garlic, cumin, chili and
fenugreek leaves.


Achari Lamm **
Lamm tillagat i en sås av pickles, lök, koriander och kokos.
Lamb cooked in a sauce of pickles, onion, coriander and coconut.


Onsdag

Murgh Jalfrezi *
Kycklingfilé med färska grönsaker och salladslök.
Smaksatt  med ingefära och koriander i en masalasås.
Chicken fillet with fresh vegetables and scallions.
Flavored with ginger and coriander in a masala sauce.


Shahi Ghosht *
Lamm marinerat med vitlök och ingefära. Serveras med en sås av lök, rostad koriander, cashewnötter och mandel.
Lamb marinated with garlic and ginger. Served with a sauce of onions, roasted coriander, cashews and almonds.

Torsdag
Murgh Methi Malai *
Kycklingfilé med ingefära, bockhornsklöver och grädde.
Chicken fillet with ginger, fenygreek leaves and cream.

Pork Kadahi **
Fläskfilé med paprika, champinjoner, grön chili, ingefära,
vitlök och koriander.
Pork tenderloin with peppers, mushrooms, green chillies, ginger, arlic and coriander.

Fredag
Murgh Achari **
Kycklingfilé tillredd med fänkål, kummin, senapsfrön
och bockhornsklöver.
Chickenfilet with fennel, cumin, mustard seeds and
fenygreek leaves


Fish Goan Curry *
Fiskcurry med tamarind, kokos och masalasås.
Fish curry with tamarind, coconut and masala sauce.

Stående alternativ
Subzi Thal: **
Vegetarisk tallrik med linser, tillagad färskost och grönsaksrätt, samt raita. 75:-
Vegetarian platter with dahl, Indian cheese, vegetables and raita.

Chicken Tandoori: *
Grillad kyckling som marinerats i lime, yoghurt, samt tandoorimasala. Serveras med krämig lök & tomatsås. 85:-
Grilled chicken marinated in lime, yoghurt and tandoori masala. Served with a creamy onion tomato sauce.

Tikka Masala: *
Grillat kycklingbröst marinerat med citron och yoghurt, bräserad i kokos, grädde och bockhornsklöver. 85:-
Grilled chicken breast marinated in lemon and yoghurt, braised in coconut, cream and fenugreek leaves.

Jhinga Hara Masala: **
Senapskryddade tigerräkor i het grön masala & kokossås. 109:-
Tiger prawns with mustard in a hot green masala & coconut sauce.

Rogan Josh: *
Nordindisk lammgryta med saffran, kardemumma, mandel och yoghurt. 95:-
North Indian lamb curry with saffron, cardamom, almonds and yoghurt.
PRIS: 75:-
Inkl. naanbröd och sallad
Mat för avhämtning 70:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-21:30 Fre 11:00-22:00
Lör 12:00-22:00 Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.