LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Tomat- och Mozzarellabakad Torskfilé toppas med ört olja samt citron serveras med råriven morotssallad samt krämig basilika risotto
Wallenbergare på Kalvfärs med Gräddsås och gröna ärter serveras med smörgåsgurka, lingonsylt samt potatismos
Pasta/Ris: Indisk Kyckling Tandoori - Chili, Lime, ingefära, broccoli, paprika, blomkål och morot toppas med jordnötter
Vegetariskt: Friterad Zaganaki (Grekisk Ost) Serveras med ajvar kräm samt saftig grönsakscouscous
Baconlindad Chorizo serveras med bostongurka och potatismos

Tisdag
Kokoshalstrad Laxfilé med lime och currysås samt citron serveras med sesamslungade broccolibuketter samt stekt grönsaksris
Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alternativt löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Biff Vindaloo - Ingefära, Chili, broccoli, paprika och blomkål serveras med koriander-& gurk yoghurt och persilja
Vegetariskt: Broccoli- och Quinoa biffar med hummus serveras med strimlad rotfruktspotatis och ruccoladress
Tandoori- och yoghurtbakad Kycklingfilé med Lime- currysås serveras med jasminris

Onsdag
Picata Milanese på Rödtunga (Ägg- och ostpanerad) med Paprikaslungad tomatsås samt citron serveras med haricots Verts samt ris
Jultallrik - Prinskorv, Revbensspjäll, Köttbullar och Rödbetssallad serveras med rödkål samt Johnsons frestelse
Pasta: Gorgonzolagratinerad Lasagne toppas med varm tomatsås, riven parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Vegetarisk Lasagne på Zucchini, aubergine, tomat och paprika toppas med varm tomatsalsa, parmesanost och oregano

Torsdag
Sprödbakad Spättafilé med dansk curry remoulad samt citron serveras med citron- och basilikapocherade morotsslantar samt potatismos
Texas Pulled Pork (Nattbakad) Hickorysmaksatt BBQ-sås och aioli serveras med Coleslaw samt pepparrostad klyftpotatis
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: Spenatsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Chili Con Carne serveras med crème fraiche samt ris

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dll, aioli och vitlöksbröd
Örtglaserad Fläskytterfilé med Kantarellsås samt citron halstrad grönssparris serveras med kruspersilja samt krämig potatisgratäng
Panko friterad Kycklingfilé med Sataysås och majsstavar serveras med jasminris
Pasta: Scampi och räkor - Spenat tortellini och Vitvinssås toppas med ört olja och parmesanflakes
Vegetariskt: Ricotta och Spenatsås - Tortellini, parmesanost och ruccola

Veckans sallader
Tacosallad
Västkustsallad
Kycklingsallad
Grekisk/tonfisksallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 900:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.