LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 08, 2018

Måndag
Tempurabakad torskfilé med stenbitsroms röra och citron serveras med smörslungade morötter samt potatismos
Biff på kalvfärs med honungsspetsad gräddsås toppas med karamelliserad lök serveras med pressad gurka, rårörda lingon samt rösti potatis
Pasta: Köttfärsoch tomatsås - Spaghetti, paprika, tomat och basilika serveras med riven ost och ruccola
Vegetariskt: Västerbotten Paj - Broccoli, paprika, oliver, spenat och fårost serveras med bönsallad och ruccola

Tisdag
Chèvrebakad Laxfilé med gräslöksslungad vitvinssås samt citron serveras med saftig paprika, persilja och tomat couscous samt syrlig granatäpplesallad
Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alternativt löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Kyckling Curry - Paprika, ananas, mango och lök serveras med jordnötter samt ruccola
Vegetariskt: Friterad Mozzarella - Ajvardipp serveras med grönsakscouscous och ruccola

Onsdag
Pumpa- och solrosfröbakad Koljafilé med smörig kräftsås samt serveras paprika- och gräslökstoppning samt potatismos
Krispig Schnitzel på kycklingfilé med Tomatsås och Capris kräm serveras med vitlöksmarinerad klyftpotatis
Pasta/Ris: Biff Tandoori - Chili, lime, kokosmjölk, tomat och paprika serveras med gurkyoghurt samt ruccola
Vegetariskt: Friterad Falafel med kall Lins- och paprikasallad serveras med aubergineröra och ruccola

Torsdag
Stekt Spättafilé med västkuströra och citron serveras med dill, purjolök- och rödlöks crudite samt potatismos
Ugnsbakad kalvstek med whiskysmaksatt Gräddsås serveras med rosmarin bakade rotfrukter, kruspersilja samt kokt potatis
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: Sparrissoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk, skaldjur, rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
Helstekt Ryggbiff med pepparsås och bearnaise serveras med brysselkål, kruspersilja samt potatisgratäng
Pasta: Fläskfilé - Rödvin, paprika, lök och purjo serveras med Penne tricolore och ruccola
Gryta: Indisk Butter Biff - chili, ingefära, paprika och smör serveras med kokos- och vitlöks bakat bröd samt jordnötter
Vegetariskt: Zucchini Picata - Ratatouille och basilikadresserad ruccola serveras med jasminris

Veckans sallader
Caesarsallad
Västkustsallad
Kycklingsallad
Tonfisksallad
Grekisk sallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 900:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.