LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 99:-

VECKA 34, 2019

Måndag
Stekt Friterad Kummelfilé med Västkuströra och citron serveras med broccoli buketter samt potatismos
Biff på högrevsfärs med champinjonsås och Karamelliserad lök serveras med smörgåsgurka, gröna ärter samt råstekt potatis
Pasta: TEX MEX Köttfärs - Cheddarostsås och Spaghetti Toppas med riven ost och kruspersilja
Vegetariskt: Friterade Fårostrullader med ajvar och olivtapenade serveras med saftig couscous
GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris

Tisdag
Broccolifylld Laxfilé med Balsamicosky och citron serveras med frästa champinjoner samt krämig basilika- och örtrisotto
Stekt Fläsk med Raggmunkar och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Indisk Tandoori Kyckling - Paprika, Broccoli, Chili, kokosmjölk och lök toppas med rostade jordnötter och Kruspersilja
Vegetariskt: Haloumi Stroganoff serveras med skivad smörgåsgurka, yoghurt, kruspersilja samt ris
GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlöks- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris

Onsdag
Sparrisfylld Hälleflundrafilé med Gräslöksslungad Kräftsås samt citron serveras med dillrostad färskpotatis
Flygande Jakob med Curry-Chilisås, Kycklingfilé, bacon, Jordnötter, Banan, mango chutney samt kruspersilja serveras med jasminris
Pasta/Ris: Gorgonzolagratinerad Lasagne - Toppas med varm tomatsalsa, grönsallad och riven ost
Vegetariskt: Zucchini- och Aubergine Lasagne toppas med varm tomatsalsa, grönsallad och riven ost
GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlöks- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris

Torsdag
Räk- och Broccolibakad Koljafilé med Gräslöksås och Citron serveras med rödlökscrudité samt smör- och dillrostad skalpotatis
Husets Köttbullar med Gräddsås och Gröna ärter serveras med smörgåsgurka, lingonsylt samt potatismos
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: Indisk Grönkål- och Spenatpaj serveras med bönsallad och kruspersilja samt pannkakor, sylt och grädde
GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlöks- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
Helstekt Fläskytterfilé med Kantarellsås och haricots Verts serveras med krämig potatisgratäng
Lammfärsbiff med Timjansmaksatt rödvinssås och tzatziki serveras med krämig potatisgratäng
Vegetariskt: Grekisk Moussaka - Aubergine, Zucchini och tomat serveras med yoghurt samt ris
GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlöks- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris

Veckans sallader
Caesarsallad (Varm Kyckling och Bacon)
Räksallad (Handskalade Räkor och Gravad Laxskiva)
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisksallad
PRIS: 99:-
Inkl. smör, dryck, kaffe, hembakt bröd, salladsbuffé, te, kaka
Lunchkuponger 10 st 990:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 99:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.