LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 08, 2019

Måndag
Stekt panerad Spättafilé med stenbitsroms- och pickles röra samt citron serveras med rödlök- och dillsallad samt potatismos
Biff på Högrev med trattkantarellsås och rotfrukter serveras med smörgåsgurka samt stekt rösti potatis
Pasta: Spaghetti Bolognese - Parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Ratatouille gryta - Aubergine, tomat, zucchini och paprika serveras med yoghurt samt stekt grönsaksris

Tisdag
Grillad Laxfilé med stjärnanissmaksatt Vitvinssås och citron serveras med dill- och gräslöksströssel samt krämig rotfruktsgratäng
Stekt Fläsk med raggmunk och lingonsylt alternativt löksås med kokt potatis *Gluten och laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Indisk Kyckling Tandoori - broccoli, kokosmjölk, paprika, sockerärter och sweet chili toppas med jordnötter och kruspersilja
Vegetariskt: Gröna Ärt- och zucchinibiffar med myntadipp samt ruccola serveras med saftig grönsakscouscous

Onsdag
Stekt Rödtungafilé med Ceasar kräm och citron serveras med smör- och basilikapocherade baby morötter samt potatismos
Pulled Pork - Hickorysmaksatt BBQ-sås och Aioli serveras med vitlök- och pepparbakad klyftpotatis
Pasta: Fläskfilé Ädelost - Paprika och kantareller toppas med riven parmesanost, rostad lök och ruccola
Vegetariskt: Grillad Haloumi med ajvar dipp och fetaost- och tomatsallad serveras med vitlöksbakad klyftpotatis

Torsdag
Räk- och Broccolibakad Torskfilé med riven lime- och citronslungad Gräslökssås serveras med broccolibuketter samt smörslungad kokt skal potatis
Wienerfärslimpa med slottsgräddsås och rårörda lingon serveras med gröna ärter, smörgåsgurka samt potatismos
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: Kantarell- och Blandsvampssoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
Fläskfilé Oscar - Portvinssås och Chili Bearnaise toppas med sparris- och Räksallad samt krämig potatisgratäng
Örtmarinerad Kycklingspett med tomatsalsa och basilika olja serveras med krämig potatisgratäng
Pasta: Räkor och Kräftor - Vittvin- och Basilikasås, paprika, fräst lök och citron toppas med riven parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Indisk Lins- och kikärtsgryta serveras med basilika olja samt smörigt jasminris

Veckans sallader
Caesarsallad
Västkustsallad
Kycklingsallad
Tonfisk/grekisk sallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 950:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 95:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.