LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 51, 2018

Måndag
Broccoli- och Kräftbakad Koljafilé med Hummersås samt citron serveras med rårivna rotfrukter samt potatismos
Biff på Lammfärs med rosmarinsmaksatt rödvinssky samt kruspersilja serveras med tzatziki samt vitlöksbakad klyftpotatis
Pasta: Rostbiff och Champinjoner - Fräst Gul lök, paprika och grädde toppas med parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Italiensk Paj på fetaost, soltorkade tomater, basilika, oliver, paprika, spenat och broccoli toppas med pesto olja och ruccola dress

Tisdag
Grillad Laxfilé med stjärnanissmaksatt vitvinssås samt citron serveras med granatäpple- och persilje toppning samt rostad skal potatis
Stekt fläsk med Raggmunk och lingonsylt alternativt löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Indisk Kyckling Garam Masala - Jordnötter och ruccola
Vegetariskt: Indisk Lins, spenat och tofugryta serveras med kikärtssallad, mynta dipp samt jasminris

Onsdag
Smörstekt Torskrygg toppas med örtig salsa verde samt citron serveras med ruccoladress och krämig tomatrisotto
Coq Au Vin på Kycklingfilé - Rödvin, sidfläsk och schalottenlök serveras med crème fraiche, persiljetoppning samt ris
Pasta: Spaghetti Bolognese - Parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Zucchini- och Halloumibiffar med vitvinssås och salsa verde serveras med krämig Tomatrisotto samt ruccoladress

Torsdag
Sprödbakad Havskattsfilé med Skagenröra samt citron serveras med dill strössel samt smörslungad kokt potatis
Kalvfärslimpa Ginger Glaze - Rosépepparsås och smörgåsgurka serveras med gröna ärter samt potatismos
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: Blomkål, Grönkål- och sellerisoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker. fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
Lammstek med Gräddig Rosmarinsås samt grillade tomatringar serveras med persilja samt krämig potatisgratäng
Pasta: Pulled Pork - BBQ-sås, tagliatelle, parmesanost och ruccola
Vegetariskt: Friterade Spenatrullader med ajvar röra serveras med saftig grönsakscouscous och ruccola

Veckans sallader
Asiatisk Rostbiffsallad
Rostbiff och Potatissallad
Västkustsallad
Kycklingsallad
Grekisk/tonfisksallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 900:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.