LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 90:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Friterad Flundrafilé med Tartarsås och citron serveras med dillrostade morotsslantar, dill samt potatismos
Pankobakad Kycklingfilé med Currysås och Broccoli serveras med kokos samt jasminris
Pasta/Ris: Fläskfilé - Grönpepparsås, brynta champinjoner, paprika och purjolök toppas med parmesan flakes och rucola GF
Vegetariskt: Äggplanta - Friterad Aubergine, tomat och lök serveras med crème fraiche samt ris GF

Tisdag
Broccoli- och Rosépepparfylld Laxfilé med Basilikasky serveras med frästa sockerärtor samt krämig Rödvinsrisotto
Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt Alternativt: Löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
Pasta/Ris: Biff Masala - Koriander, chili och tomat toppas med rostade jordnötter, myntasmaksatt yoghurt samt rucola GF
Vegetariskt: Blomkåls Tikka Masala - Broccoli, koriander, paprika och kokos serveras med mynta smaksatt yoghurt och jordnötter

Onsdag
Havets Wallenbergare med skagenröra och citron serveras med ljummen fänkål, gurka, och rödlöksallad, dill samt potatismos
Texas Chili Biffgryta med Kumminrostade kikärtor samt tomat-och persiljesallad serveras med crème fraiche samt ris GF
Pasta: Spaghetti Bolognese - Parmesanost och rucola
Vegetariskt: Broccoli- och Fetaostbiffar serveras med ajvar relish, lins- och paprikasallad samt rucola

Torsdag
Pocherad Torskfilé med Ägg- och dillsås samt citron serveras med dillrostade gröna ärtor och kokt potatis GF
Oxfärsbiff på enbär och färsk timjan serveras med gräddsås och svarvad morotssallad, skivad gurka samt potatismos
Gulaschsoppa Toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde *Gluten och Laktosfri Soppa
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde *Gluten och Laktosfri Soppa
Vegetariskt: Spenatsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Husets Fisksoppa på två sorters fisk, skaldjur, rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd GF
Helgrillad Kalvfransyska med slottsgräddsås samt pressad gurka serveras med pocherad brysselkål och krämig potatisgratäng GF
Pasta: Kyckling - Spenat, soltorkade tomater och grädde toppas med riven parmesanost och rucola
Vegetariskt: Zucchiniplatta - Ägg och ostpanerad serveras med aioli samt potatisgratäng

S a l l a d
Tacosallad: Varm Köttfärs, paprika, majs, rödlök, riven ost, tomat, gurka, jalapeños, guacamole, salsa och taco chips
Kycklingsallad: kycklingfilé, cocktailtomat, rödlök, jordnötter, gurka, majs, oliver, morot, pastasallad och parmesanost
Västkustsallad: räkor, kräftor, skivad ägg, paprika, morot, cocktailtomat, gurka, pastasallad, rökt lax och citron
Tonfisksallad: tonfisk, paprika, oliver, ägg, citron, fetaost, rödlök, cocktailtomat, gurka, majs och pastasallad
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 900:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-15:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.