LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Backside Eat & Meet

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 03, 2018

Måndag
Friterad spättafilé med remouladsås och citron serveras med pocherade grönsaker samt dillslungad kokt potatis
Wallenbergare på kalvfärs med gräddsås och gröna ärtor serveras med rårörda lingon, pressgurka samt potatismos
Pasta: fläskfilé gorgonzola - peppar, bacon, paprika och champinjoner toppas med riven ost och rucola
Vegetariskt: indisk lins- kikärtsgryta - smaksatt med kummin och koriander serveras med yoghurt, rucola samt ris

Tisdag
Broccolifylld laxfilé med cognac- och apelsinsmaksatt skaldjurssås serveras med dillströssel, citron samt potatismos
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt alternativt löksås med kokt potatis *gluten och laktosfria raggmunkar
Pasta/ris: kyckling röd curry - sockerärtor, paprika, broccoli, lime, chili, morot och ingefära toppas med jordnötter och ruccola
Vegetariskt: broccolibiffar med apelsin yoghurt serveras med rödlök- fetaost och tomatsallad, rucola samt ris

Onsdag
Stekt torskfilé med caesarkräm och citron serveras med rödlök- dill crudité samt potatismos
Skånsk kalops - kryddpeppar och lagerblad serveras med skivad rödbeta, kruspersilja samt kokt potatis
Grönsaksnudlar/ris: wokad biff - broccoli, paprika, chili, zucchini, lök och sockerärtor serveras med tikka masalasås och rucola
Vegetariskt: friterad vårrulle - sweet chilisås och blomkål serveras med wokade grönsaksnudlar och rucola

Torsdag
Fiskgratäng - toppas med chili- citron och dillmarinerade räkor serveras med broccolibuketter, citron samt potatismos
Teryaki- och sesamglaserad kycklingspett serveras med jordnötssås samt smörigt jasminris
Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
Vegetariskt: libanesisk lins- och löksoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Husets fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med fänkål, blekselleri, rotsaker, dill, aioli och vitlöksbröd
Ugnsbakad kalv entrecote med pepparsås och fruktiga rotsaker serveras med bearnaise samt krämig potatisgratäng
Pasta: räkor citronsås - spaghetti, rucola, paprika, zucchini, purjolök, rödlök och lime toppas med riven parmesanost och rucola
Vegetariskt: grekisk moussaka - aubergine, zucchini och tomat serveras med yoghurt samt ris

Asiatisk rostbiffsallad: rostbiff, grönsaksnudlar, paprika, jordnötter, rödlök, tomat, gurka och sesam-sweetchilidressing
Asiatisk räksallad: koriander- och chilimarinerade räkor, grönsaksnudlar, paprika, jordnötter, rödlök, tomat, gurka och sesam-sweetchilidressing
Västkustsallad: räkor, kräftor, gravad lax, ägg, citron, paprika, gurka, tomat, morot och pastasallad
Kycklingsallad: kycklingfilé, paprika, parmesanost, jordnötter, tomat, gurka, morot och pastasallad
Tonfisksallad: tonfisk, kalamata oliver, fetaost, paprika, tomat, gurka, ägg, citron, morot och pastasallad
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, kaka
Lunchkuponger 10 st 900:- 11:e lunchen gratis!
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.