LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 34, 2017

Måndag
Biffmexikana med het salsa och ört potatis.
Msc-Stekt sej med dillsås, vitsparris samt kokt potatis.

Tisdag
Stekt rimmad sidfläsk med raggmunk och lingonsylt.
Msc-Panerad flundra med chilicrème och kokt potatis.

Onsdag
Fläskfilégryta med färska champinjoner, bacon och rödvin serveras med ris.
Msc-Panko panerad kummel med lime sås och kokt potatis.

Torsdag
Grekisk moussaka
Msc-Stekt skädda med räkröra och pressad potatis.

Fredag
Peppar stekt kotlettrad med råstekt potatis och rosépepparsås.
Msc-Stekt hoki med kantarellsås och kokt potatis.

VECKANS ALTERNATIV
Veg. Falafel med pommes frites och sås.
Pasta med skinka, gorgonzola, broccoli.
Kycklingsallad.
Bakpotatis med skagenröra.
Hamburgare med pommes frites och hemgjord dressing.
( Kebab med pommes frites, rödlök och sås)
Veckans tips
( Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites. )
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.