LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 85:-

VECKA 04, 2019

Måndag
Grillad kycklingfilé med currysås och stekt potatis.
Stekt Alaskafilé med kall sås och kokt potatis.

Tisdag
Pytt i panna med två stekta ägg och rödbetor.
Panerad Rödspätta med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag
Dillkött med ris.
Stekt skärgårdstorsk med remouladsås och kokt potatis.

Torsdag
Fläskfilé Oscar, serveras med bearnaisesås, sparris och stekt potatis.
Lättpanerad sejfilé med kall sås och kokt potatis.

Fredag
Skinkstek med gräddsås och blomkål, råstekt potatis.
Stekt Kummel med kokt potatis och kall sås.

Veckans alternativt
Vegetarisk:
Schnitzel tallrik med pommes.
Caesarsallad.
Kycklingsallad:
Sallad med grillad kyckling, parmesanost och hemgjord dressing.
Hamburgare med pommes och hemgjord dressing
Kycklingtallrik med pommes
Kebabtallrik med pommes
Veckans tips: Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites.
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.