LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 03, 2018

Måndag
Stekt kycklingfilé med grönsaker serveras med currysås och klyftpotatis.
Stekt Panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.

Tisdag
Stekt Ryggbiff med råstekt potatis och champinjonsås.
Stekt sej med gräddfilssås med kokt potatis.

Onsdag
Helstekt fläskfilé med rosépepparsås och stekt potatis.
Stekt flundrafilé med potatisgratäng.

Torsdag
Grekiska biffar med tzatziki och stekt potatis.
Stekt hokifilé med smör och potatismos.

Fredag
Stekt fläskkotlett med kantarellsås och stekt potatis.
Stekt abborrfilé med limecrème och kokt potatis.

Veckans alternativ
Falafeltallrik med pommes
kycklingsallad
Spaghetti bolognese
Bakpotatis med Skagenröra
Hamburgare med pommes frites och hemgjord dressing
(kebab med pommes frites, rödlök och sås)
Veckans tips
(fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites)
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.