LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 50, 2017

Måndag
Korv stroganoff med ris
Mozzarella gratinerad hokifilé med pesto och soltorkade tomater serveras med Martinisås och kokt potatis

Tisdag
Stekt rimmad sidfläsk med raggmunk och lingonsylt
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och lingonsylt

Onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
ugnsbakad sejrygg med smörkokta kantareller, dill serveras med rostade potatis och morötter

Torsdag
Ostfyllda fläskytterfilé med whiskysås och rostad potatis
Stekt panerad skäddafilé med remouladsås och kokt potatis

Fredag
BB-Q marinerad kycklingfilé med klyftpotatis och vitlök och limeyoghurt
Stekt torsk med vitlökscramé, kokt potatis och broccoli

Veckans alternativ
Broccoliratäng
Cesersallad
Spaghetti bolognese
Bakpotatis med Skagenröra
Hamburgare med pommes frites och hemgjord dressing
(kebab med pommes frites, rödlök och sås)
Veckans tips
(fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites)
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.