LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Stekt Fläsk med löksås, lingonsylt, kokt potatis.
Rödspätta med remouladsås och kokt potatis.

Tisdag
Dillkött med kokt potatis.
Lättpanerad sejfilé med citron/dillkräm och kokt potatis.

Onsdag
Grekisk moussaka med aubergine, potatis, köttfärs, ost och tomat, servera gärna med grönsallad, tomatsallad.
Stekt Kummel med kokt potatis och kall sås.

Torsdag
Hemgjord Pannbiff med potatismos, gräddsås samt lingonsylt.
Ugnsstekt laxfilé med romsås och kokt potatis.

Fredag
Hemgjord schnitzel med stekt potatis, rödvinssås, bearnaisesås, citron & ärtor .
Broccoligratinerad Fiskgratäng med kokt potatis.

Veckans alternativ
Vegetarisk: falafeltallrik med pommes.
Räksallad.
Pasta: Pasta med kassler och paprikasås.
Kycklingtallrik med pommes
Hamburgare med pommes och hemgjord dressing
Kebabtallrik med pommes
Veckans tips: Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites.
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-18:00 Lör 12:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.