LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 42, 2017

Måndag
Fläskschnitzel med ärtor, stekt potatis och bearnaisesås.
Panerad fylld röd spätta med spenat och fetaost serveras med dillsås och kokt potatis.

Tisdag
Stekt rimmad sidfläsk med raggmunk och lingonsylt.
Stekt hokifilé med cidersås, grönsparris samt kokt potatis.

Onsdag
Boeuf bourguignon med potatispuré.
Panerad torsk med rökig chilicrème och kokt potatis.

Torsdag
Köttfärslimpa med svampsås och rostad potatis.
Ugnsbakad alaskafilé med grönkål, limesås och kokt potatis.

Fredag
Helstekt fläskfilé med örtstekt potatis och grönpepparsås.
vinpocherad kolja med tapenade serveras med spenatstuvning och kokt potatis

VECKANS ALTERNATIV
Veg.Broccoligratäng
Kycklingsallad
Pasta .Spaghetti bolognese
Bakpotatis med Skagenröra.
Hamburgare med pommes frites och hemgjord dressing.
(Kebab med pommes frites, rödlök och sås)

Veckans tips
(Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites.)
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.