LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 85:-

VECKA 08, 2019

Måndag
Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med stekt potatis, grönpepparsås.
Stekt sejfilé med citronsås och räkor, kokt potatis.

Tisdag
Pytt i panna med två stekta ägg och rödbetor.
Panerad Rödspätta med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag
Amerikansk nötgryta, serveras med ris.
Stekt Kummel med kokt potatis och dill sås, grönsaker.

Torsdag
Persiljejärpar. Serveras med gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka och kokt potatis
Stekt pangasiusfilé med kall sås, kokt potatis .

Fredag
Marinerad helstekt kotlett med rödvinssås, råstekt potatis.
Broccoligratinerad Fiskgratäng med kokt potatis.

Veckans alternativt
Vegetarisk:
Falafeltallrik med pommes.
Kycklingsallad:
Sallad med grillad kyckling, parmesanost och hemgjord dressing.
Hamburgare med pommes och hemgjord dressing
Kycklingtallrik med pommes
Kebabtallrik med pommes
Veckans tips: Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites.
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.