LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 85:-

VECKA 51, 2018

Måndag
Ostgratinerad kycklingfilé med ris .
Enkel panerad Hokifilé och räkcrème med kokt potatis.

Tisdag
Hemgjord Schnitzel serveras med champinjonsås citronklyfta och rostad potatis
Smörstekt fiskfilé med kokt potatis, örtcrème .

Onsdag
Lasagne serveras med rödlök och parmesan.
Stekt skärgårdstorsk med remouladsås och kokt potatis.

Torsdag
Grekiska Biff med fetaost serveras med tzatziki och rostad potatis
Stekt lax med kall citronpepparsås och kokt potatis.

Fredag
stekt kotlett med rårakor potatis, pepparsås .
Rödspätta fylda med dill och räkor och remouladsås ,kokt potatis.

Veckans alternativ
Vegetarisk:
Falafeltallrik med pommes.
Kycklingsallad:
Sallad med grillad kyckling, parmesanost och hemgjord dressing.
Kycklingtallrik med pommes
Hamburgare med pommes och hemgjord dressing
Kebabtallrik med pommes
Veckans tips:Fläsknoisette med bearnaisesås och fritera potatis.
Pasta : pasta Carbonara, grönsaker, gräddsås.
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.