LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kniv & Gaffel A6

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:30

Pris 85:-

VECKA 33, 2017

Måndag
Fläskmedaljonger med kantarellsås och stekt potatis.
Msc-märkt stekt kapkummel med citronsås, gremolata och kokt potatis.

Tisdag
Stekt rimmad sidfläsk med raggmunk och lingonsylt.
Msc-Panerad spätta med dansk remouladsås och kokt potatis.

Onsdag
Boeuf Bourguignon på högrev med massa rödvin serveras med potatis puré.
Msc-smörstekt kolja med martinisås och kokt potatis.

Torsdag
Äpple och jalapeno fylld köttfärslimpa serveras med skivad rostad potatis och konjaksås.
Msc-Stekt torsk med skirat smör, kapris och potatispuré.

Fredag
Mozzarella och soltomat fylld kycklingfilé serveras med klyftpotatis och madeirasås.
Msc-Fish and chips med salsa och aioli.

VECKANS ALTERNATIV
Veg. Falafel med pommes frites och sås.
Pasta med skinka, gorgonzola, broccoli.
Kycklingsallad.
Hamburgare med pommes frites och hemgjord dressing.
( Kebab med pommes frites, rödlök och sås)
Veckans tips
( Fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites. )
PRIS: 85:-
Inkl. stor färsk salladsbuffé, dricka, kaffe, kakor, smör, bröd
Mat för avhämtning 75:-
800:- för tio luncher
Öppet: Mån-Fre 11:30-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.