LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Foodie

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Kantarell “Black Angus” färsbiffar med oxsky.

Drumsticks, marinerade ugnsgrillade.

Korvstroganoff med ris.

Dagens fisk.

Ugnsrostade grönsaker.

Dagens pasta, Lasagne al Forno.

Tisdag
Wokad kyckling med grönsaker i sötsursås

Kalvfärsbiffar med parmesan-krämsås.

Raggmunkar med rimmad stekt sidfläsk rårörda lingon/ löksås.

Dagens fisk.

Ugnsrostade grönsaker.

Dagens pasta, Lasagne al Forno.

Onsdag
Hemmagjorda köttbullar av black angus högrev med färskt potatismos, gräddsås och rårörda lingon

Natt-stekt Svensk fläskkarré med rotfrukter, kalvsky.

Panerad stekt strömmingsflundra.

Ugnsrostade grönsaker.

Dagens pasta, Lasagne al Forno.

Torsdag
Schnitzel Cordon Bleu (fläsk) med tillbehör.

Kyckling tikka masala.

Ärtsoppa med fläskbog, pannkaka, bär, sylt och lättvispad grädde.

Dagens fisk.

Ugnsrostade grönsaker.

Dagens pasta, Lasagne al Forno.

Fredag
Foodies black angus burgare med tillbehör

Foodies grillmix fredag (Grillad fläskytterfilé på spett, kyckling, chorizo, färsspett) med all tillbehör.

Cajunbakad Norsk fjordlax.

Ugnsrostade grönsaker.

Dagens pasta, Lasagne al Forno.
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kaka te frukt
Elva luncher för 900:-
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 10:00-14:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.